Desuconin 5-vuotisbileet

Kirjoittanut
Ota-kun

Hei,

Kirjoittaessani tätä conin alkuun on enää alle kaksi vuorokautta. Tietää taas, että pian tapahtuu ja siksi alkaa jännittää. Allekirjoittaneen jännityksen syynä ei ole ainoastaan se, että luvassa on jälleen yksi upea Desucon vaan myös siksi, että luvassa on myös upeat ja ennennäkemättömät iltabileet!

 

Bileet

Desucon Frostbite 2013:n iltabilemeininkiä © Veera Kontiokari


Kuten jo moni teistä on iltabileiden ohjelmasivulta lukenutkin, on luvassa tanssimusiikin ja Desu-brändättyjen drinkkien lisäksi muutakin uutta. Kahden Desucon Frostbite 2014 rannekkeen arvonnan lisäksi luvassa on kilpailu näyttävimmästä iltabilecosplaysta anime- ja peliremixejä unohtamatta! Olemme vuosien varrella pyrkineet kuuntelemaan kävijöidemme toiveita paitsi yleisesti tapahtumaan, myös iltabileisiin liittyen. Tästä syystä myös burgeroinnille on varattu tilaa Tivolin 2. kerroksesta, jonka äänenvoimakkuutta saadaan säädettyä huomattavasti hiljemmalle. Nyt on taas yksi syy vähemmän olla tulematta viihteelle vain sen takia, ettei siellä saa vaihdettua ajatuksia tai muuten vain omaan tyyliin.

Iltabilepaikka on myös muuttanut uusiin tiloihin eli Lahden Tivoliin (Vapaudenkatu 13), syyt ovat selvät; Desukansa valloitti jo viime kesänä Lahden Disco Glow'n joka nurkan emmekä yksinkertaisesti voi enää jatkaa samoissa tiloissa. Halusimme paitsi lisätä kävijöidemme mukavuutta, myös monipuolistaa ohjelmaa entisestään niin että se kiinnostaisi yhä useampaa kävijäämme. Toivon hartaasti, että yhä useampaan toiveeseen pystytään nyt vastaamaan.

Bileiden ajankohta on lauantai 15.6. klo 20-24 (Desuconin yksityistilaisuus). Muistakaa että bileet K-18. Sisäänpääsymaksua ei ole, ainoastaan narikka (2,5e).

Odotan näkeväni teidät siellä luomassa hienoimmat 5-vuotis Desubileet ikinä!

Mutta bileitä ennen, nähdään conissa! :3

 

 

PS. Alla tulevat DJ:t (niin tutut kuin uudetkin tapaukset), lisätietoa iltabilesivuilla ja tapahtumassa jaettavassa DesuNotessa.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DJ Kaiku

DJkaiku

animeremix / peliremix

 

Rustoga

Rustoga

animeremix / peliremix

 

Ensilumi

Ensilumi

progressive house / trance

 

Kozilek

Kozilek

"home-made bangin' electro"

 

Discovers the Wonders

Discovers the Wonders

electro house / dubstep / drum'n'bass

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!