Ihan just!

Kirjoittanut
Ana

Nyt saattaa useampaa kuumottaa! Desuconin alkuun on aikaa reilusti alle vuorokausi ja monella on vielä niin cossit, ohjelma tai muut järjestelyt aivan vaiheessa. Osalla jännitys onkin mennyt jo tähän asti. Vielä tehtävää ja niin vähän aikaa! Ohessa hiukan siitä miten minä aion pääjärjestäjänä viimeiset hetket ennen conin alkua käyttää.

Sibbe no Kyojin, klikkaa video näkyviin!

Sibbe no Kyojin? Kiitokset Rindou! (Klikkaa kuvaa nähdäksesi myös videon)

Conin puolesta tällainen jännitys on kuitenkin onneksi poissa. Tämä blogipostaus on viimeinen ennen conia tekemäni asia. Aamulla kukonlaulun aikaan hylkään pääkaupunkiseudun sivistyksen ja suuntaan kohti Suomen Chicagoa, Lahtea!

Matka Espoosta Helsingin kautta Lahteen ei ole kovin pitkä, mutta erityisen nopeasti se taittuu, kun on loistavaa matkaseuraa. Autossa mukana ovatkin matkantekoa viihdyttämässä parin vastaavamme lisäksi ConTV:n säätäjä-ässät. :3

Sibbe hiljaisena

Sibeliustalo aamunkoitteessa. Poissaolevana vielä Desusää!

Perille saavuttuamme on edessä vielä pieni koitos ennen talon avaamista kävijöille: nimittäin conin kasaaminen. Aamusta alkaen Sibeliustalo kuhiseekin Desuconin vastaavia, vapaaehtoisia, ohjelmanpitäjiä sekä Sibeliustalon henkilökuntaa kalustamassa ohjelmasaleja ja pystyttämässä kaikenlaisia tiskejä. Valmista on toivottavasti nopeasti!

Parhaat hetket viikonlopusta alkavat kuitenkin vasta klo 17 kun Sibeliustalon ovet aukeavat kävijöille, ohjelma lähtee pyörimään ja tilat täyttyvät conittajista. Ovien auetessa kirkastuu viimeistään jokaiselle vastaavalle, vänkärille sekä pääjärjestäjälle minkä takia tätä maailman siisteintä duunia tehdään! 

Metsähalli kutsuu luokseen  

Metsähalli näyttää tällaiselta taas pian!

Jaksathan siis vielä hetken. Pian odotus on ohi ja Desuconin 5-vuotisen taipaleen juhlatapahtuma lähtee käyntiin. Luvassa on huikeat avajaiset, joissa piilee vielä yksi julkaisematon jymy-yllätys. Kannattaa siis ehdottomasti tulla katsomaan!

Tervetuloa Lahteen! Tervetuloa Sibeliustaloon! Tervetuloa Desuconiin!

Kommentit

KK
mahtavaa et desu on jo 5 vuotta! ja ne kaikki 5 vuotta mä olen myös siellä käyny! Kiitos niistä kaikista ja jatkakaa samaan malliin! Nähdään siellä! OuO/

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!