Kunniavierasinfoa ja desuylläri!

Kirjoittanut
Tulitomaatti

Coniin on enää pari päivää ja järjestelyt ovat viime silauksia vailla (vaiko sittenkin keskellä pahinta hässäkkää!?) Kunniavierasasioista ei ole pidetty hirveästi ääntä vielä, mutta lukemalla tämän postauksen vältyt missaamasta oleellisuuksia. Conissa on luvassa kaksi kunniavierasta ja ylläri!

Desucon jatkaa tänäkin vuonna perinteistä ääninäyttelijävieraslinjaa. Lauantaina kello 11:00 pääsalin lavalle nousee Akemi Okamura, joka on suurimmalle osalle tuttu Namin roolistaan One Piecessä tai Fio Piccolon roolista Porco Rossosta. Okamuraa jututtavat Lohen siskokset, joiden johdolla saamme tutustua Okamuran rooleihin ja uraan. Myös te yleisönä pääsette kysymään mieltänne askarruttavat kysymykset Okamuralle – ja kysyminen kannattaakin, sillä juuri saadun tiedon mukaan Japanissa pakataan matkalaukkuun pientä kivaa parhaiden kysymysten kysyjille! Lisäksi ohjelman jälkeen pidetään nimikirjoitustilaisuus.

Illemmalla 18:30 Seiji Mizushima, Desuconin ensimmäinen ohjaaja-kunniavieras, kertoo animeohjaajan työstä ja omasta urastaan. Mizushiman kuuluisimpiin ohjauksiin kuuluvat muun muassa Gundam 00, Full Metal Alchemist ja Shaman King. Santeri Saarimaan johdattelemana saamme tietää, mikä on ohjaajan osa animen synnyssä, ja missä ohjaajan käden jälki näkyy. Mizushima jakaa nimikirjoituksia sunnuntaina 10:00 metsähallissa. Haluatko kysyä Mizushimalta jotain? Kommentoi kysymyksesi tähän blogipostaukseen!

Otsikossa lupasin yllärin. Olen iloinen jos olet jo nyt yllättynyt mahtavista kunniavieraistamme, mutta varsinainen yllätys on tässä: Muistatko vielä viime kesänä Desuconissa vierailleen Aki Hatan? Olitko katsomassa hänen kunniavierasohjelmaansa ja kuuntelitko tarpeeksi tarkasti, sillä päivän jymy-kysymys on: Mitä Hata lupasi Desuconissa ohjelmansa aikana? Vastaushan on, teemabiisin Desuconille. Aivan, ja nyt teemabiisi on täällä. Biisi tulee soimaan avajaisten aikana. 

Jos biisi saa sukat jaloissasi pyörimään, käy tsekkaamassa conin myyntipöydältä Hatan albumit, joilta löytyy myös Desuconin teemabiisi: 

-Aki Hata "Aki Hata Anison Covers" 20€ (Ensimmäisenä maailmassa!)

* Sisältää Desucon teemabiisin Desucon desu!:n 

-Shirou Tsukihiko "Eien Muzan" (CD+DVD) 20€ 

-Showa-Nadeshico "Showajiman" 10€ (Ensimmäisenä maailmassa!)

 

 

 

Kommentit

oskari14
"Desucon desu!" ei kuulosta yhtään huonolta nimeltä, kiva että se Aki Hata piti lupauksensa =D
Oletan että se tunnari on tuolla "Aki Hata Anison Covers" -levyllä, mutta pakko kysyä näistä kahdesta muusta albumista että mitä ne on? Pikainen googletus kun ei niiden kanssa oikein auttanut, varsinkaan tämän Showajiman-albumin kohdalla.
Julia Chan
Saako desuconissa sibeliustalon ovelta lippuja sunnuntaina jos ei ole niitä ennakkotilannut netistä? Olisi sekin turha matka jos lippuja ei saisi,sillä täältä Lahteen on 555 km. Toivottavasti vastaatte ÄKKIÄ. :3
Antti "Ana" Myyrä
Hei Julia!

Tapahtuma on loppuunmyyty myös tänä kesänä kuten monena vuonna aiemminkin. Ovelta ei siis saa lippuja lauantaille, sunnuntaille tai muillekaan päiville.
LaiLai
Odotan innolla tuota teemabiisiä. :DD

Ja Mizushimalle tuli tämmöinen kysymys mieleen (tällähän ei ole niin mitään tekemistä viime hetken cossiväsäämisen kanssa): Tuleeko joskus sellaisia viime hetken muutoksia, että "Eiku tämä toimisi paremmin näin", vai toimivatko asiat parhaiten usein juuri niin kuin on ne suunnitellut?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!