Meidoterveiset!

Kirjoittanut
Luminescence

Desucon on ihan kohta ja meidot valmistautuvat hyvää vauhtia palvelemaan kenties juuri sinua! Intoa ainakin löytyy, kesän Desuconiinhan ei nimittäin edes alun perin pitänyt meidokahvilaa tulla, mutta niin vain kävi, että täällä ollaan taas.

piu

Osa tytöistä :3 

Tällä kertaa tytöt pyrkivät painottamaan nimenomaan omia persooniaan. Tämä näkyy sekä mekkojen väreissä (mutta mitä mikäkin väri mahtaa kantajastaan kertoa?) että meidoprofiileissa. Mikäli siis et vielä niitä ole katsastanut niin nyt äkkiä tänne --> http://desucon.fi/desucon/meidot

 

pou

Tytöt auttavat tietenkin myös toisiaan. Ja poseeraavat taustalla.

Meidokahvilahan ei ole mikään ihan tavallinen kahvila. Sen lisäksi, että kahvisi tai muut herkkusi kannetaan sinulle suoraan pöytään, saat henkilökohtaista palvelua koko vierailusi ajan. Meidojen kanssa on mahdollista pelata pieniä pelejä tai ikuistaa itsensä oman meidonsa kanssa heti mukaan saatavalle polaroid-kuvalle.

pou

Niin iloisia tyttöjä. 

Meidokahvila palvelee jokaisena Desuconin päivänä! Perjantaina klo 18-21, lauantaina klo 11-19 ja sunnuntaina 11-16. Mikäli, tutkailtuasi meidoprofiileja etukäteen netissä tai infotiskiltä löytyvästä kansiosta, löydät itsellesi ehdottoman suosikin, kannattaa se infotiskin meidokansio katsastaa. Sieltä kun löytyvät jokaisen meidon työajat.

Tulkaahan siis vain kaikki rohkeasti ihanien meidojemme hemmoteltaviksi! Nyt jos koskaan se kannattaa, olemme siellä tekemässä conistasi astetta ihanamman.

 

Meidomamma Ilse 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!