Kolme kuukautta

Kirjoittanut
Hoothoot

Kun Desucon Frostbiten ikärajapolitiikan muutos elokuun alussa julkaistiin, lupasimme, että ohjelmakartta julkaistaan ennen lipunmyynnin alkua. Nyt Desucon Frostbiteen on melkein tasan kolme kuukautta aikaa (ja lähestyvän joulun vuoksi aika tuntuu kuluvan nopeammin kuin muulloin vuodesta), ja lipunmyynti aloitetaan perjantaina 22.11.2013. Haluamme kuitenkin lunastaa ohjelmalle annetut lupaukset, joten olkaa hyvä: tässä on Desucon Frostbiten

OHJELMAKARTTA

Tarkkasilmäinen saattaa huomata kartassa yhden uuden muutoksen. Desucon Frostbiten ohjelmia voi nyt ensimmäistä kertaa hakea ohjelman sisällön, viihteellisyyden ja burgerointiasteen perusteella. Voit siis halutessasi rakentaa viikonlopun burgereimman menolistan tai keskittyä esimerkiki vain cosplayohjelmaan. Valinta on sinun!

Ohjelmakartassa tulee tapahtumaan vielä jonkin verran muutoksia, sillä tässä ensimmäisessä versiossa ei ole kaikkea show-ohjelmaa mukana ja lisää ohjelmaa saattaa tulla vielä. Pysykää siis kuulolla, sillä kunniavierasasioista ja -aikatauluista, ohjelmajulkaisuista ja kisoista ja visoista tiedotetaan vielä tiedotetaan jäljellä olevien kuukausien aikana.

Tervetuloa Desucon Frostbiteen! Toivottavasti ohjelmasta löytyy kiinnostavia luentoja, keskustelupiirejä ja työpajoja myös sinulle!

Ps. Jos sinulla on halua ja intoa järjestää yöohjelmaa Desucon Frostbiteen, laita mailia osoitteeseen Hoothoot@desucon.fi! Tällaista ohjelmaa tarvitaan aina! Myös muutamalle pajaohjelmalle on tilaa!

Kommentit

KikiGabriella
Tuleeko luentoja myöhemmin YouTubeen? (Odottelen muuten edelleen paria kesän Desun luentoa...) Olisi kiva nähdä noita luentoja sitten jälkikäteen, niin paljon kiinnostavia luentoja mutten pääse paikalle. D:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!