Luukku 2: Iltabileet!

Kirjoittanut
rustoga

Joulukalenterin 2. luukun takaa paljastuvat...

Kuva: Maria Vidbäck

Desucon Frostbiten iltabileet!

Terve Rakkaat conikävijät! Sain osakseni iltabileistä vastaamisen edellisen järjestäjän Okku Toivolan jäädessä eläkkeelle. Otankin tehtävän kunnialla vastaan.

Kokemuksestani kerron opiskelevani Music & Media Managementissa, Englanninkielisessä koulutusohjelmassa manageriopintoja. Aikaisemmin olen toiminut Visual Gayssa useamman vuoden ajan toisena päävastaavana, musiikintekijänä Rustoga-artistinimikkeellä sekä rumpalina ja aktiivisesti bänditoiminnassa noin yhdeksän vuoden ajan.

Oma kiinnostukseni Japanin kulttuuriin alkoi ala-asteella, ja Nobuo Uematsu oli ensimmäinen kuuntelemani säveltäjä samaan aikaan muiden popittaessa Limp Bizkitiä ja Linkin Parkin Hybrid Theory -levyä.

Haluan kehittää tapahtumaamme myös iltabileitten osalta, ja toivon tulevaisuudessa juhlien kattavan monipuolista tarjontaa, kansainvälisempää yhteistyötä sekä kohderyhmäämme silmällä pitäen tehtyjä valintoja. Jos siis sinulla, hyvä lukija, tulee ehdotuksia tai toiveita tuleviakin coneja silmälläpitäen, niin laita mailia osoitteella rustoga ät desucon.fi tai kommentoi alle!

Vaikka iltabileet ovatkin vasta useamman viikon päästä, pääset virittäytymään ensimmäisen artistimme Movestachen varta vasten Joulukalenteriin iskemällä mixtapella!

Kommentit

Anonyymi AV
Toivotaan enemmän aikaisempien Frostien tyylisiä "alaikäisten bileitä" kuin Desujen K18 bileitä. (Nytkin, vaikka onkin K18 con.)

On suht mälsää jos jossain baarissa on järjestetty ohjelmaa ja lavalle näkee ehkä ne kymmenen etummaista tyyppiä... Onhan se kivaa kun on alkoholitarjoilu ja tiiviimpi tunnelma mutta ois se kiva nähdä se desumaisuuskin siellä jossain, eikä kokea tulleensa teekkareiden naamiaisiin... Tietenkin oikeanlaisen klubin valintakin jo auttaisi tässä.

Ja animumusa erityisen arvostettua! Tietenkin on kiva kuulla myös artistien alkuperäistuotantoa, mutta omia ehdottomia lemppareita on animemusaremixit, ne tekee bileistä juuri oikealla tavalla erilaisen ja desumaisen. ;3 Iltabileet onkin yleensä ollut lempiosuuteni coneista, koska niissä voi yhdistää niin monta lempiasiaani! Anime, musiikki ja tanssiminen 4ever! (Plus ne sattuu olemaan se yksi ohjelma johon olen aina päässyt vaikka muuten olisi kuinka ollut työkiireitä.)
Tomi "DHawk" Sjöblom
Tervehdys Anonyymi! Kuten ohjelmakalenterista on saattanut huomata, tämänkin Frostbiten iltabileet on skeduloitu Metsähalliin. Järjestelyistä tarkempaa tietoa tuonnempana, mutta pyrimme yhdistämään sekä Frostin että kesän iltabileiden hyvät puolet hieman uudella tavalla.

Mukava kuulla että animemusa maistuu! Efforttia on painotettu siihen, että animemusiikkia ja artisteja on kohtuu tasapuolisesti. Frostin iltabileet ovat kuitenkin olleet aina melkoisen ainutkertaisia tapauksia, ja eiköhän näistä saada myös vähintään yhtä kovat kemut aikaiseksi!
mumu
Pitää kompata käyttäjää Anonyymi AV siinä minkälaiset bileet itseä eniten miellyttää. Animemusa erityisen arvostettua! Perussettiä kun saa harvasen ilta missä tahansa pubissa, ja kunnon conibileissä on aina omalla tavallaan animemusiikkeineen oma fiiliksensä (★^O^★)

Onko tarkoituksissa ohjelmakarttaan laittaa tarkempia aikataulutuksia iltabileiden osalta, että osaa eksyä paikalle kun musiikkitarjonta on itselle mieluisimmillaan?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!