Luukku 4: Opintotukea! Veronpalautuksia!

Kirjoittanut
Ana

Neljännen luukun takaa paljastuvat...

Monen tilille putosi tänään kaikenlaista

Opintotuki ja veronpalautukset!

Kansalaiset, iloitkaa!

Sattuipa sopivasti että Valtio kaikessa viisaudessaan päätti jakaa maksamiamme veroja varallisuuttaan takaisin kansalle, ja opiskelijat saivat opintotukensa ja moni myös veronpalautuksensa samana päivänä. Onnittelut sekä opintorahoituksesta että verotuksen optimoinnin epäonnistumisesta saamistasi palautuksista!

Useina vuosina olemme voineet tarjota tähän iloiseen perhetapahtumaan tuotteita kattamaan kaikki ylimääräiset tulot. Tällä kertaa Desukaupastamme löytyy lippuja Frostbiteen (nähtäväksi jää kuinka kauan), mutta loppuunmyydyt Desupipot ja muut talven hittituotteet antavat odottaa itseään. Jos siis Frostilippu on jo hankittu, ja ylimääräinen raha polttelee kukkaroa, mitä tehdä? Desuconin tutkivan journalismin osasto selvitti asian!

Pelkkää paperii

Pelkkää paperii!

Opintotuki Frostbite-lippuihin

Opintotuki on tarkoitettu opiskelijan elämiseen, mutta pienellä kikkailulla (kuten esim. syömättä jättämisellä) tuesta riittää helposti muuhunkin. Suomen talvi on alkanut melko lepsusti ja ollaanpas rehellisiä, ei se ainakaan ennen tammikuuta kauhean kylmäksi muutu. Miksi siis maksaa asumisesta kun vaihtoehtoistakin majoitusta on tarjolla?

Sillan alla on aina tilaa! ..ja seuraa.

Houkutteleva väliaikaismajoitus?

Opiskelijasolun vuokraan menee pääkaupunkiseudulla helposti 270 euroa kuukaudessa. Tällä rahalla saisit vaikkapa 10 Frostbite-lippua! Tunnetusti yhtä Frostbite-lippua parempi hankinta on nimittäin juurikin kymmenen sellaista!

Sillanalusseuraa! (Arakawa Under the Bridge)

Elämään sillan alla voi hakea vinkkejä myös animesta!

Mikäli telttailu Sibeliustalon edessä ei kuitenkaan nappaa ja opiskelijaruokaakin on ihan kiva syödä ajoin, on vaihtoehtona valtion tukimuoto veronsa viime vuonna hiukan väärin laskeneille.

Veronpalautukset.. Frostbite-lippuihin?

Verokarhu

Valtiollinen karhu luonnollisessa elinympäristössään.

Karhu palauttaa verovuodelta 2012 summia viidestä eurosta aina tuhansiin euroihin. Palautuksella saa siis Frostilippuja hiukan laskentatavasta riippuen nollasta aika moneen!

Mikäli ihan koko summa ei lippuihin kuluisikaan, ei hätiä! Tarina kertoo, että jotkut ovat käyttämässä palautuksiaan Frostbiteen myös hiukan välillisesti..

Sviittejä veronpalautuksilla!

..tai niin. Selväksi varmaan tuli, ettei ohjeistuksen kanssa oltu aivan tosissaan, mutta sanottakoon vielä varmuudeksi: suosittelemme vahvasti investointeja ennen kaikkea joulusuklaaseen, pörrösukkiin, piparitaikinaan ja glögiin. :3 ihaninta joulun odotusta myös omasta puolestani ja palatan asiaan myöhemmissä joulukalenteriluukuissa!

Osta Frostbite-lippusi DesuKaupasta!

P.S. Jouluaattona on luvassa kävijöillemme melkoinen joululahjajulkistus, jonka ei pitäisi jättää ketään kylmäksi. Samoin myös ennen aattoa on luvassa päivittäisiä joulukalenteriluukkuja samaan desuaikaan, samalla desukanavalla. Kannattaa siis pysytellä taajuuksilla!

Kommentit

Anonyymi AV
Niin, missä ovat Desukangasmerkit, Desupipot, Desu-uimapuvut, Desukoulupuvut ja muut kun niitä vihdoin voisi ostaa?! (Tietenkin sillä oletuksella että tosiaan asuu hetken siellä kadulla ja jättää syömättä ainakin joka toinen päivä ja loppuinakin päivinä syö vain puolikkaan pussin "eurolla viisi pussia" -makaronia.)

Ja milloin Frosti-chan, Cruise-aneki ja Talks-aniki saavat omat kangasmerkit, pipot, uimapuvut ja koulupuvut myyntiin?!
Antti "Ana" Myyrä
Anonyymi AV:

Frostbiteen saattaa olla luvassa kaikkea jännittävää. :3 Lisätietoa mahdollisesti myöhemmissä luukuissa!
weetu
miksei servantXserviceä ole hyödynnetty tässä postauksessa!?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!