Luukku 13: Muutos ei aina ole helppoa

Kirjoittanut
Sawnah
Frostbiten AMV-kilpailusta tehtiin tänä vuonna hieman erilainen! Tuomarit kokeilevat rajojaan muuttamalla perinteitä ja sääntöjä. Kilpailua myös laajennettiin ja riveihin astui kaksi uutta palkintoa.

Aiempina vuosina säännöissä on kielletty K-18 materiaali. Nyt kun Frostbite on asettanut itselleen ikärajan, näkyy se myös AMV-kilpailussa. Kilpailuun saa toki osallistua  alaikäisetkin, mutta tapahtumapaikalle ja siellä pidettävään finaaliin ei pääse, vaikka videon meille lähettäisikin. 

AMV-kilpailun kategoriat on poistettu kokonaan. Videoita ei enää ryhmitetä yhteen vaan kaikki kilpailevat keskenään tasavertaisina. Tuomarit palkitsevat videot ominaisuuksien perusteella, missä videossa on parhaiten toteutettu tarinankerronta, tai eniten toimintaa. Kilpailussa on yhä samat palkinnot kuin aiempina vuosina, ja nyt muutama uusikin. 

Ecchi- ja tarinapalkinnot lisättiin mukaan. Aiempina vuosina on ollut paljon videoita, joissa tarinankerronta on ollut todella upeaa, ja tämän vuoksi halusimme lisätä sille oman palkinnon. Ecchipalkinto lisättiin itsestäänselvistä syistä: mitä järkeä on kieltää K-18 materiaali conissa jossa on ikäraja? Tuomarit toivovat kuitenkin, että tämä uutuus otettaisiin huumorilla vastaan, ja videot olisivat sen mukaisia. 

Hyvänä esimerkkinä toimii tämä klassikko
Cross/fade - The Answer

Odotamme innolla minkälainen kilpailusta tulee! Frostbiten AMV-kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 27.1.2014. Muista lukea säännöt ja osallistu mukaan täältä!

Hyvää joulunodotusta toivottaa tuomarit Sawnah & Sheikrim. Frostbitessa mukana myös vieraileva tuomari ja kesän Desuconin kilpailun voittaja, Shiymi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!