Luukku 14: Musiikin iloa

Kirjoittanut
MissAlic3

Hei, kaikki musikaaliset ja vähemmät musikaaliset!

Seilorit joulumielellä

Jouluna varmasti saa hoilottaa itse kukin sydämensä kyllyydestä - nimittäin joululauluja. Valikoimaa riittää iloisista rock'n'roll-henkisistä rallatteluista hartaisiin balladeihin. Vaikka moni kaivaakin kitaransa ja kadonneet äänihuulensa esiin innoissaan(allekirjoittanut mukaan lukien), on myönnettävä, että joulu on kerran vuodessa syystäkin: liika on aina liikaa.

Oletko jo tehnyt sydämeesi joulua ihan tarpeeksi? Esiinnytkö joulujuhlassa tai -kirkossa ja harjoituksille ei näy loppua vaikka päivämäärä jo häämöttää? Haluatko vastapainoa suomalaisen mollivoittoisille lauluille Pohjolan kylmästä, mutta valkeasta joulusta? Jäävätkö Juhani ja Liisi matkasta?

Onneksi tähän tarjoaa ratkaisun Desuconin joulukalenteri, sillä 14. luukusta paljastuu...

Kannagitytöt karaokessa

Frostbiten animekaraoken kappalelista!

Joukossa on, niin kuin aina, vanhoja tuttuja ja uusia yllätyksiä tämän vuoden hittisarjoista, anime-ja pelimusiikkia laidasta laitaan ja jonkin verran myös englannin-, korean- ja suomenkielisiä kappaleita. 

Harjoittele jouluna äänesi teräskuntoon(ei pakollista) ja tule laulamaan Frostbiten karaokeen helmikuussa! 

Kommentit

Vily
Hei!
Onko tänäkin vuonna mahdollista esittää lisätoiveita biisilistaan?
oskari14
...Hei, missä "What Does the Fox Say?"?! >_<
Pakkasenpurema
Ajoissa liikkeellä - miten olisi(vat) "Let It Go" ja/tai "Taakse jää" Frozenista? Engl. esittäjänä Idina Menzel, suomenkielisenä Katja Sirkiä. En tiedä huomioidaanko näitä kommentteja muutenkaan, mutta tuskin ehdottamalla mitään menettää.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!