Luukku 16: Lipusta rannekkeeksi

Kirjoittanut
Perho

Luukussa 16

ajan rakenne on muuttunut

ja maskottimme Frosti-chan on käynyt ensi vuoden helmikuussa kuvaamassa Desucon Frostbiten -jonotustunnelmia! Frostbiteen on alle kaksi kuukautta aikaa, ja alta löytyvästä videosta voit katsella, miten jonotus käynnössä sujuu!

Lippuja on vielä toistaiseksi saatavilla DesuKaupasta! Ohjeita lipun ostamiseen ja muuta hyödyllistä löytyy Lipunmyynti -sivulta.

Jonotuksesta tulee vielä lisäohjeistusta lähempänä tapahtumaa! Mini-Rein ja Kannan virheiden välttämiseksi muistathan ajoissa hankkia itsellesi kunnollisen henkilöllisyystodistuksen ja pukeuduthan lämpimästi, jos tarkoituksena on jonottaa Sibeliustalon ulkopuolella kauemminkin! Joulupukilta ehtii vielä toivoa pörröisiä villasukkia, säärystimiä, kaulaliinoja ja villapaitoja!

Mukavaa joulun odotusta Desuconin lipunmyynti- ja talouskarhulta!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!