Osallistu dialogikilpailuun - kuule kirjoittamasi dialogi kunniavieraan esittämänä!

Kirjoittanut
Japsu

Lauantaina 15. helmikuuta Desucon Frostbiten ääninäyttelijävieraat tulevat ilahduttamaan yleisöä parilla alkuperäisellä roolisuorituksella. Mutta millä - te päätätte! Julkistamme nyt Desucon Frostbiten dialogikilpailun!

Harjoitusajan puutteessa vieraat eivät valitettavasti voi esittää dialogeja yhdessä. Sekä Megumi Ogata että Kappei Yamaguchi ovat kuitenkin lupautuneet tekemään äänet 2-3 hahmolle!

Kirjoita yksin tai ystäväsi kanssa 2-3 henkilöhahmon vuoropuhelu, joka kestää rauhallisesti ääneen luettuna korkeintaan kaksi (2) minuuttia. Kirjoita myös lyhyt selitys siitä, keitä henkilöt ovat ja missä tilanteessa he ovat. Dialogit ja tiedot tullaan kääntämään japaniksi vieraita varten. Voit piirtää myös kuvat hahmoistasi, mutta kuvat eivät ole pakollisia!

Muista miettiä etukäteen, onko työ osoitettu Megumi Ogatan vai Kappei Yamaguchin esitettäväksi. Paljon nuorten poikien rooleja tehnyt Ogata hyväksyy sekä nais- että miespuolisia hahmoja, Yamaguchille toivotaan vain miespuolisia hahmoja.

Lähetä teksti ja mahdollinen kuva sähköpostin liitteinä osoitteeseen drasa ät desucon.fi viimeistään sunnuntaina 26. tammikuuta kello 23:59! Laitathan viestisi otsikoksi “Dialogikilpailu - vieraan nimi” (Esimerkki: “Dialogikilpailu - Megumi Ogata” tai “Dialogikilpailu - Kappei Yamaguchi”)

Liitä viestiin myös seuraavat tiedot:

  • Kisatyön tekijöiden nimet (korkeintaan kolme henkilöä voidaan palkita samasta työstä)
  • Kisatyön tekijöiden osoitteet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot
  • Kisatyön tekijöiden vaatekoot ja lempiruoat

Yksi henkilö ei voi lähettää samalle vieraalle useampaa tekstiä, mutta yhden lähettäminen molemmille on sallittua!

Kumpikin vieras valitsee hänelle kirjoitetuista vuoropuheluista yhden suosikkinsa ja esittää sen Sibelius-talon pääsalissa lauantaina klo 11 alkavan ohjelman aikana. Ajan säästämiseksi Desuconin kunniavierastiimi suorittaa esikarsinnan. Vaikka kyseessä on K-18-tapahtuma, pidättehän dialogien sisällön hyvän maun mukaisena säästääksenne kunnianarvoisat vieraamme kiusaantumiselta. Voittajatekstien laatijille on luvassa vieraisiin liittyvät palkinnot!

Kaikki siis osallistumaan Desucon Frostbiten dialogikilpailuun! Haastakaa vieraita mielenkiintoisilla ja dramaattisilla hahmoilla, jotta saamme hienon show’n Desu-lauantaina!

(Huom. Kilpailutöillä on lupa olla paljon parempia ja vähemmän kliseisiä kuin alla oleva esimerkki.)

Esimerkki onnistuneesta osallistumisesta:

Hahmot:

Masato Shujinkou

Masato on maailman paras lukiolaissavenvalaja. Hänen unelmansa on voittaa himoittu Clay Cup -mestaruus. Ankara harjoittelu hidastaa kuitenkin hänen koulumenestystään. Masaton arkkivihollinen on toinen lukiolaisvalaja Sakuya Raibaru, jonka huhutaan myös osallistuvan kilpailuun.

Kiyoko Osananajimi

Kiyoko on Masaton lapsuudenystävä ja lukion savenvalantakerhon manageri. Hän on huolissaan Masaton koulumenestyksen kärsimisestä, sillä he ovat lapsuudessaan luvanneet toisilleen, että he menevät samaan yliopistoon. Kiyoko pelkää, että Masato on unohtanut koko lupauksen...

Tässä kohtauksessa Kiyoko saapuu Masaton ateljeehen tämän harjoitellessa ja yrittää saada tämän palaamaan kouluun. Clay Cup -mestaruuskisoihin on enää kaksi viikkoa.

Dialogi:

Masato: Kiyoko! Mitä sinä täällä teet? Etkö nähnyt ovessa lappua, jossa luki, ettei minua saa häiritä kun harjoittelen?

Kiyoko: Kyllä minä näin sen. Mutta minulla on sinulle tärkeää asiaa, Masato.

Masato: Eikö se voisi odottaa siihen asti, että saan tämän myöhäisminolaisen vaasin valmiiksi?

Kiyoko: Tule takaisin kouluun, Masato! Olet ollut nyt kuukauden poissa koulusta. Tätä menoa arvosanasi laskevat niin, ettet pääse lainkaan yliopistoon.

Masato: En tarvitse yliopistoa. Kun voitan Clay Cupin, olen virallisesti maailman paras savenvalaja. Enkä edes halua opiskella. Luuletko, että Raibaru opiskelee? Ei! Hän harjoittelee tälläkin hetkellä sormet savesta kohmeina, kun taas minä tuhlaan kallista treeniaikaa puhumalla sinulle!

Kiyoko: Oletko sitten unohtanut, mitä lupasit minulle kauan sitten?

Masato: Olenko luvannut sinulle jotain?

Kiyoko: Olet… Kun lapsina leikimme hiekkalaatikolla ja teit ensimmäisen hiekkakakkusi…

Masato: Muistan sen hiekkakakun. Se oli innoitukseni alkukipinä.

Kiyoko: Muistat hiekkakakun, mutta et muista luvanneesi, että menemme yhdessä yliopistoon?

Masato: Eh…?

Kiyoko: Et varmaankaan ole myöskään arvannut, että ryhdyin savenvalantakerhon manageriksi vain siksi, että saisin nähdä sinut useammin. (purskahtaa itkuun) Masato, sinä senkin, senkin… tyhmyri!

Masato: Kiyoko, odota, minä -! Voi ei, vaasini! Myöhäisminolainen vaasini kaatui lattialle… Kiyoko… Kiyoko, tuo vaasi… Olin tekemässä sitä sinulle…

 

Muistathan, että vieraat eivät valitettavasti voi esittää dialogeja yhdessä!

Kommentit

Cilla
Kunniavierastiimi muistuttaa, että Yamaguchille nimenomaan "toivotaan" miespuolisia hahmoja, muita vaihtoehtoja ei ole jyrkästi kielletty! Jos keksii hauskan ja kekseliään idean (esim. toinen hahmoista on poika, joka paljastuukin keskustelun aikana tytöksi), kannattaa ehdottomasti kokeilla osallistua sellaisella! Idea voi hyvinkin mennä esikarsinnasta läpi!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!