Osallistu myöhäisillan animetunnistusvisaan!

Kirjoittanut
Hoothoot

Myöhäisillan animetunnistusvisa kuuluu Desuconien ja Desucon Frostbitejen ohjelmaan, eikä perinteestä poiketa tässäkään conissa. Viime Desuconin voittajajoukkueen 2/3 siirtyy tällä kertaa puikkoihin ja arvuuttelee Puusepän verstaan illassa (lauantaina 15.2.2014 kello 22:00-00:00) animesarjoja. Pohjalle suositellaan vähintään sataa katsottua animesarjaa, vanhojen sarjojen tuntemusta ja tuoreiden sarjojen aktiivista seuraamista. Kokoa siis 2-3 hengen joukkue ja tule haastamaan muut tietäjät. Palkintona glooriaa eikä Desupipoja!

Myöhäisillan animetunnistusvisaan osallistuminen on mahdollista esikarsinnan kautta, jonka kolme parasta joukkuetta pääsevät mukaan. Lisäksi tapahtumassa valitaan vielä yksi joukkue.

Ilmoita joukkueesi osoitteeseen Hoothoot@desucon.fi ja kerro, mistä anime- tai mangasarjoista seuraavat kuvat ovat peräisin (järjestyksellä ei ole väliä). Jos tunnistat kuvassa esiintyvän hahmon, ilmoita myös se, sillä lisätietoa voidaan käyttää hyödyksi karsinnassa. 

Visan ilmoittautuminen on auki 10.1.2014-5.2.2014. Visan järjestäjät saattavat tarvittaessa järjestää vielä toisen karsintakierroksen, josta tiedotetaan vain osallistujille.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!