Kiitokset, Frostbite 2014 edition

Kirjoittanut
niidel

Desucon Frostbitestä on nyt pari päivää ja on aika kiittää teitä kaikkia - ohjelmanpitäjiä, vänkäreitä, järjestyksenvalvojia kuten myös kävijöitäkin!

Tämänkertaisella Frostilla tehtiin historiaa. Kuten tapahtumassakin totesin, meidän tietojemme mukaan nyt järjestetty Frosti oli koko Manner-Euroopan ensimmäinen vain täysi-ikäisille suunnattu täysivaltainen coni. Toki pieniä K-18 -tapahtumia on ollut ympäri Eurooppa ja jopa Turussa, mutta 20 ihmisen tapahtuma on ehkä vähän eri asia kuin 2000 ihmisen coni...

Frosti oli myös kokeilu. Saisimmeko liian nopeaa lipunmyyntiä hidastettua? Tulisiko ohjelmiin enemmän väkeä? Osaisivatko ihmiset käyttäytyä, vaikka tapahtumasta saisi alkoholia?

Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on vahva kyllä. Vaikka lipunmyynnin ensimmäiset tunnit olivat todella villejä, lipunmyynti hidastui huomattavasti ja lippuja jäikin vielä ovelta myytäväksi. Tästä huolimatta ohjelmasalit olivat lähes koko ajan täynnä, ellei ohjelma ollut hankalaan aikaan ja todella tiukasti rajatusta aiheesta. Ja mitä alkoholiin tulee, ihmiset olivat rauhallisesti. Pari järjestyksenvalvojistamme valittelivatkin, että on vähän tylsää, kun ketään ei tarvitse paimentaa eikä ääntä tarvitse kohottaa.

Kunniavieraat Kappei Yamaguchi ja Megumi Ogata tuntuivat tykkäävän Suomesta ja suomalaisista ja mitä ilmeisimmin kävijät tykkäsivät heistä, sen pystyi päättelemään jo nimmarijonoista! Everything went better than expected, siis.

Yleensä olen yrittänyt kiitospostauksessa myös mainita ongelmakohtia, joista olen conin aikana kuullut. Tätä varten jututin myös kävijöitä ja pyrin erityisesti kyselemään, mikä conissa ei ole toiminut. Nyt on kuitenkin sellainen ongelma, että kukaan ei oikeastaan sanonut mitään negatiivista tapahtumasta, enkä siis voi kertoa, mitä aiomme jatkossa noille olemattomille ongelmille tehdä :/. Pyydän tätä kovasti anteeksi.

Jos jotain jäi tapahtumasta kuitenkin hampaankoloon, käy täyttämässä kävijäkyselymme! Tai oikeastaan: käy täyttämässä kävijäkysely joka tapauksessa! Vain palautteen avulla voimme tehdä tapahtumasta vieläkin paremman.

Frostbitessä olleet saivat myös mahdollisuuden rekisteröityä ennakko-ostajiksi kesän Desuconia varten, ja nämä henkilöt saavat mahdollisuuden lipun ostoon ennen kuin ostomahdollisuus avataan kaikelle kansalle. Jotkut olivat jo huolestuneet, että menevätkö kaikki liput nyt etukäteen. Eivät mene, sillä kesän Desuconiin on myynnissä enemmän lippuja kuin Frostbiteen ja toisaalta ennakko-oikeuden itselleen varasi vain noin 500 henkilöä. Yleiseen myyntiin tulee siis yli 2400 lippua. Lippuja tulee siis kyllä riittämään, ei huolta :-). Ja ai niin: kesän Desucon tulee olemaan kaikenikäisille avoin tapahtuma. Toivon, että siitä tulee vähintään yhtä hyvä kuin Frostbitestä. 

Kiitos kaikille Frostbitessä olleille!

Kommentit

Omppu
Enemmän vaan k-18 coneja!! Viihdyin ehdottomasti paremmin. Paljon ihania ja kypsiä ihmisiä, paras con so far.
oskari14
No jos jostain pitäisi valittaa, niin kaksi tapahtumaa lähintä Otto-automaattia eivät tahtoneet toimia. En tiedä onko ollut kuinka yleinen ongelma aiemmin, mutta itselläni ensimmäistä kertaa kunnolla esillä. Vaikka tämä ei ollutkaan Desuconin vika, niin kyllä rahan perässä patikointi jätti aika karvaan maun jälkeensä tapahtumasta... =/

Mutta kaikki muu tuntui onnistuneen äärimmäisen hyvin, ottaen huomioon että tapahtumassa oli alkoholia tarjolla. Ja Sibelius-talossa oli jopa tilaa liikkua suurimman osan ajasta. Jos Yukicon on tullut jäädäkseen talven tarjontaan, niin suosittelisin kyllä ehdottomasti tämän ikäraja-politiikan pitämistä Frostbitelle, ei tarvitsisi olla niin kovia paineitakaan hankkia lippuja. =)
Lady Phantomhive
Rakastan teitä järjestäjät! Tämä Frostbite oli, ellei paras, niin ainakin yksi parhaista coneista ikinä! Ja minulla on kuitenkin sellaiset 15 conia takana. Ihmiset olivat ystävällisiä, kohteliaita ja rauhallisia, mutta silti rentoja. Kukaan ei kiljunut tai riehunut, kun porukka oli aikuista. Itse olen 23 v. Tunnelma oli aivan loistava ja kerrankin ohjelmakin oli kiinnostavaa. Ensi Frostbite myös K-18 tapahtumaksi please, sillä Yukicon on jo varmistanut toisen tulemisensa, enkä sinne aio mennä ensi vuonnakaan.
Anna
Koska saadaan tietää amv kisan kunniamaininnat?
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Anna: AMV-kisan tuloksista on tulossa blogipostausta tämän viikon lopulla.
Kojomi
Siis missä niitä lippuja muka pystyi varmaan?
Masa
Mikä tunnelma, mikä meininki! Ikärajoittakaa suosiolla kaikki tulevatkin desut että saadaan vastaavanlaista menoa jatkossakin. ;_;
Tietämätön
Missä tuollaisen ennakko-ostaja-oikeiden oikein olisi saanut? Minä olisin kyllä ehdottomasti halunnut rekisteröityä, mutten tiennyt tuollaisesta mahdollisuudesta?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!