Desuconin ohjelmakartan ensimmäiset julkaisut: Poikia monissa ajoissa

Kirjoittanut
Hoothoot

Desucon Frostbite on puhistu läpi ja nyt on aika tehdä kesän Desuconista paras con! Koska Desucon haluaa tarjota Suomen parhaalle animeharrastajayleisölle (eli juuri sinulle) Suomen parasta animeaiheista ohjelmaa, julkaistaan kesän Desuconin ensimmäiset ohjelmat nyt! Kolmen ensimmäiseksi julkaistavan luennon aiheista löytyy jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain hyvin suosittua.  

Kakumeiki Valvrave

VÄHÄN HOMOT MECHAPILOTTIPOJAT UNIFORMUISSA JA KANSAINVÄLINEN FINANSSIKRIISI

Jussi "niidel" Kari

Code Geass, Guilty Crown ja Valvrave ovat suunnattu 13-vuotiaille pojille sekä vanhemmille tytöille, jotka tykkäävät toisistaan tykkäävistä uniformupojista. Perinteisesti näitä on pidetty melko tyhjäpäisinä sarjoina. Todellisuudessa nämä kaikki ovat nerokkaita kommentaareja maailmanpolitiikan kehityssuunnista ja kansainvälisistä kriiseistä. 

Code Geass kertoi tulevasta finanssikriisistä, Guilty Crown arabikeväästä ja Valvrave maailmanpelastuksesta Twitterin ja #homosaatio'n avulla. Miten? Se paljastuu tällä luennolla!"

Natsume Yuujinchou

Poika, kissa ja ystäväkirja

Reetta Savaloja

Rauhallinen slice of life, taidetta, tylsä vai kertakaikkisen ihana? Länsimaissakin runsaasti faneja kerännyt fantasiamanga Natsume Yuujincho on onnistunut rikkomaan genrejen rajoja niin fantasia- kuin shojomangojenkin verisillä taistelukentillä. Lukiolainen orpopoika Takashi Natsume löytää isoäitinsä jäämistöstä demonien nimiä sisältävän "ystäväkirjan". Yhdessä keraamisen kissan runkoon vangitun Madara-demonin kanssa Natsume aloittaa nimien palauttamisen omistajilleen. Mutta voivatko loistava hahmokehitys ja monster of the week-tarinarunko luoda täydellisen sarjan? Tervetuloa kuulemaan ja pohdiskelemaan  Natsumen seikkailuja pintaa syvemmältä. 1000 % feel good -takuu! Sisältää spoilereita.

Tokyo Babylon

Clamp-klassikot Tokyo Babylon ja X - sukellus 1990-luvun japanilaiseen sielunmaisemaan

Anna "extended_feline" Rantasila

Ysärin alussa maailmanloppu oli lähellä: vuosituhat vaihtuisi vain kymmenen vuoden päästä ja maailmankirjat olivat sekaisin. Lopun ajan tunnelmat imeytyivät myös Clampin yliluonnollisten ilmiöiden kimpussa hääriviin mangasarjoihin Tokyo Babylon ja X. Tule mukaan maagiselle aikamatkalle 1990-luvun Tokion uumeniin, etsimään johtolankoja mangan sivuilta televisiouutisten rätiseviin kuviin.

Mikä näistä kolmesta kiinnostaa eniten vai haluatko kerätä ne kaikki?

Näiden ohjelmajulkaisujen lisäksi kartta on täyttynyt mukavaa vauhtia ja vain muutamalle lisäohjelmalle on enää tilaa. Keskustelupiirejä ja paja- ja yöohjelmaa sen sijaan mahtuu vielä muutamia, joten jos haluat opettaa vaikkapa amigurumien tekemistä, järjestää hereillä pitäviä visailuja aamuyön pikkutunneille tai ratkoa puzzleja Phi Brainin tapaan, olet tervetullut tarjoamaan ohjelmaideoitasi! Yhteydenotot osoitteeseen Hoothoot@desucon.fi 

Palataan ohjelmajulkaisuihin taas viikon päästä!

Kommentit

Epätoivo
Älkää kiltit laittako Natsumea päällekkäin kisojen kanssa! Kerrankin puheohjelma minne oikeasti haluaisi niin harmittaa sitten ihan kamalasti jos se on päällekkäin Eurocosplayn, AMV-kisojen tai esiintymiskisojen kanssa ;___;
epätoivoindeed
Kaikki kolme kuulostavat erittäin, ERITTÄIN hyviltä ja tasan siltä mitä menisin itse seuraamaan mutta mitä edellinen sanoi, PLIIS EI NATSUMEA PÄÄLLEKKÄIN KISOJEN KANSSA! Täällä itketään verisiä, katkeria kyyneleitä muuten koska k.o. paneeli sai minut äsken pomppaamaan melkein metrin ilmaan onnesta olemassaolollaan.
Tosin jos yksi kolmesta pitää vastata niin en tiedä vastatako Natsume vai klassikko!Clamp. Toinen vei sydämen ja toinen on nuoruus tiivistettynä yhteen pakettiin. Hmmm...
Heidi "Hoothoot" Päivinen
Epätoivo ja epätoivoindeed: Ei huolta! Natsume Yuujinchou -luennon ohjelmanpitäjä on toivonut, että luentoa ei sijoiteta cosplaykisojen päälle. Toive tullaan toteuttamaan eli pääsette varmasti katsomaan ohjelmaa.
Mrou
Ehdottomasti Clamp!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!