Ohjelmassa: Kauhua, goottiromantiikkaa ja chuunibyoota

Kirjoittanut
Hoothoot

Kevät on alkanut täällä eteläisessä Suomessa vauhdilla. Vaikka aurinko paistaa hangille (hah!), yöt ovat vielä hetken synkkiä ja tuulisia (hyvä sää käyttää viittaa) ja omiaan kauhumangojen lukemiseen ja kauhumangojen pelaamiseen.  Kun kaikkea ryydittää mukava musiikki, voiva myös jokaisen Desuconia odottavan pahimmat chuunibyoo-unelmat päästä valloilleen. Tällä viikolla ohjelmajulkaistuksissa on vuorossa synkkiä unelmia ja karmivaa kauhua.

Gyo

Veritahroja paperilla - kauhu japanilaisessa sarjakuvassa (K-18)

Salla "Josefiina" Jaakkola

Kaipaako lempeän lämmin ja valoisa kesäyö hiukan synkkyyttä ja puistatuksia ollakseen täydellinen? Kiehtovatko mysteerit, hirviöt ja ihmismielen pimeät puolet? Jos kaikki karmiva on sydäntäsi lähellä, tervetuloa matkalle horror-mangan kiehtovan kieroutuneeseen maailmaan. Luennolla tutustutaan kauhun mestareihin ja heidän töihinsä, joissa painajaismaiset todellisuudet heräävät eloon. Ohjelma sisältää kuvamateriaalia joka ei sovi herkimmille katsojille. K-18.

Yume Nikki

RPG Maker -kauhupelit – Unipäiväkirjoista taidegallerioihin

Kristiina "suikka" Sundström

Kuulostaako Yume Nikki tai Ib tutulta? Entä esimerkiksi Ao Oni tai Mad Father? Muutaman vuoden sisällä internetissä on saavuttanut suosiota hyvin omalaatuinen alagenre japanilaisille indiekauhupeleille, joita on alettu yleisesti kutsua RPG Maker -kauhupeleiksi. Mitä kaikkea se oikeastaan pitää sisällään ja voiko niin yksinkertaisen kuoren alla piillä jotain, mikä oikeasti nostaa niskakarvat pystyyn? Olit sitten vasta tutustumassa ilmiöön tai jo pelaillut genreen sisältyviä tuotoksia, saattaa itse kullekin kauhun ystävälle löytyä luennolta jotakin uutta potentiaalista pelattavaa ja pohdiskeltavaa. TervetuloaaaAAAAあああああああああああ

Kuin kaksi marjaa: Chuunin Rikka ja Sound Horizonin Revo

Pelkkää chuunibyouta vai oikeaa tarinankerrontaa? - Tarinamusiikki ja Sound Horizon

Jenna "Haikaraa" Hietavirta ja Hanna-Stina "Murkki" Hiljanen

Mitä yhteistä on Chuunibyoo demo koi ga shitain Rikkalla, Madokaa ääninäyttelevällä Yuuki Aoilla ja AKB48:n Mayuyulla? Oletko mielessäsi todennut Guren no Yumiyan olleen eeppisintä mättöä ikinä tai vaihtoehtoisesti yläasteminääsi koskettanut luritus? Luennolla puhumme hieman tarinamusiikista, mutta esittelemme tarkemmin yhden genren taitajista: Revo ja hänen yhtyeensä Sound Horizon. Tule siis löytämään uusi yhteinen puheenaihe alussa mainittujen tyttöjen kanssa ja kenties uutta täytettä musiikkikirjastoosi!

Mikä ohjelmista kiinnostaa eniten? Keräätkö tälläkin kerralla kaikki vai tuottaako valitseminen vaikeuksia?

Ohjelmakartta jatkaa edelleen muodostumistaan ja melkein kaikkia ohjelmakuvauksia odotellaan saapuviksi ensi viikolla. Pysykää kuulolla, seuraavat kolme ohjelmaa julkaistaan pian!

Kommentit

oskari14
RPG Maker -kauhupelit kyllä kuulostaa kiinnostavimmalta =D
El
Itse olen jo pelannut läpi nuo RPG- Maker kauhupelit... Mutta ihmetyttää että miksi tuolla ei ole Crooked Man:nia tai Misao:ta D: ei sillä että haittaisi :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!