Taistelevia taikatyttöjä, housuton kissa ja nunna - nyt Desuconin ohjelmassa!

Kirjoittanut
Hoothoot

Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain sinistä on motto, kun Desuconin ohjelmakartta lähtee rakentumaan. Tällä kertaa vuorossa olevien ohjelmien sarjat edustavat yhtä mainittua ohjelmaominaisuutta: Sailor Moon vanhaa (mutta ei suinkaan unohdettua), Space Dandy uutta ja Eräs Maaginen Index sinistä. Julkaistavista ohjelmista kaksi on myös tyypiltään paneeleja, joten tutustuminen ohjelmaan kannattaa!

Sailor Moon

Sailor Moon teki minusta feministin

Hanna-Pirita Lehkonen, Jenni Väyrynen ja Elli Lehtinen

Vuonna 2002 SubTV otti ohjelmistoonsa ruotsiksi dubatun taikatyttösarjan Sailor Moonin. Tuo hetki oli monelle nuorelle naiselle unohtumaton. Mikä on tämä sarja jossa nainen on yhtäaikaa tyttömäinen tyttö ja suuri sankari? Monet nörttitytöt ympäri Suomen katsoivat sarjaa innoissaan ja oppivat siitä uudenlaista arvostusta naiseutta kohtaan. Ohjelma sisältää kokemuksia tytöiltä ympäri maata, paikalla ovat myös puhumassa omista kokemuksistaan kaksi panelistia. Saattaa sisältää juonipaljastuksia.

Index

To aru Majutsu no Index - "Adaptaatiot, mikä meni vikaan?!

Marko "Lambdu" Göös (@ThatFinnishAnon), Kari "FreakyM" Rostin (@FriikkiM) ja Henry Sandström

To aru Majutsu no Index on saanut suosiota JC Staffin anime-adaptaatioiden avulla, mutta suosio on poikinut myös negatiivista puolta yksinkertaisesti huonon adaptaatio takia, jossa myös Manga epäonnistui. Tule seuraamaan keskustelua siitä mitä adaptaatiot ovat jättäneet pois, ja mitä To aru Majutsu no Indexin alkuperäinen Light Novel oikeasti pitää sisällään! Luvassa keskustelua animen ja mangan adaptaatioiden näkökulmasta, ja Light Novelin lukeneen näkökulmasta!

Space Dandy

Avaruuden keikari ja hänen housuton kissansa

Teppo "Isperia" Suominen (@Isperia_) ja Anssi Matti "Shadikka" Helin (@shadikka)

Dandy on avaruuden dandy. Space Dandy rakastaa naiskauneutta ja matkustaa pitkin poikin tunnettua ja tuntematonta avaruutta etsien ennen löytämättömiä avaruusolioita rekisteröitäväksi. Mutta kuka Dandy on ja mitä muuta universumissa tapahtuu? Tällä luennolla selvitämme, mitä ihmettä sarjassa oikeastaan tapahtuu ja miten se suhtautuu muihin scifi-teoksiin?

Viimeisiä ohjelmajulkaisuja viedään - oikeastaan toisiksi viimeistä. Melkein kaikki ohjelmapaikat ovat nyt täynnä, mutta jos sinulla on pajaohjelmaideoita tai haluaisit järjestää keskustelupiirin valitsemastasi aiheesta, ota pikaisesti yhteyttä osoitteeseen ohjelma@desucon.fi.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!