Lipunmyynti uusiksi, taas!

Kirjoittanut
Ana

Erityisesti Frostbitessa käymättömiltä saattoi jäädä huomaamatta viimesyksyinen lipunmyyntiuudistus, jossa kotiin postitettavat rannekkeet korvattiin pääosin sähköpostitse tai kirjeitse lähetettävillä e-lipuilla. PDF:nä tai paperina kotiin postitettavana toimineet liput tuntuivat toimivan mainiosti, ja samalla päästiin eroon niin kotiin unohtuneista lipuista (joista on aiemmin tarvinnut erikseen maksaa) kuin myös matkalle hukkuneista lähetyksistäkin. 

Aikansa kutakin. Nyt nimittäin uusimme lipunmyyntijärjestelmämme, taas!

Yllättyneitä olivat:

"Kiitti"

Tämänkertainen uudistus ei ole ihan niin yllättävä, vaan teemme saman minkä Tracon ja Yukicon tekivät jo viime vuonna: siirrämme kauppamme tilaukset kokonaan verkkomaksulla hoidettaviksi. Jatkossa siis aiemmin käytössä ollut tilisiirrolla maksaminen ei enää ole vaihtoehtona lainkaan, vaan verkkopankkitunnukset on syytä olla lähellä lippuja tilaillessa.

Niille, jotka eivät olleet tämän vuoden Frostbitessa, voi homma kuulostaa kovin monimutkaiselta, erityisesti tuodessamme lipunmyyntiin samalla mukaan myös DesuProfiilimme (Mikä ihmeen DesuProfiili? Katso lisätiedot täältä). Homma toimii siis ennakkoon ostettujen lippujen osalta seuraavasti:

  1. Lipunmyynti alkaa perjantaina 18.4. klo 18.00. Jo ennen tätä voit kirjautua valmiiksi sisään DesuProfiilillasi.
  2. Kun olet kirjautunut, voit ostaa liput verkkokaupastamme.
  3. Maksa tilauksesi samantien verkkopankkitunnuksillasi (Tilaajan ja maksajan ei tarvitse olla sama henkilö, mutta maksu on hoidettava tilauksen yhteydessä). Maksettuasi saat pdf-liput samantien sähköpostiisi, tai liput kirjeitse kotiin parin viikon sisällä, kumman toimitustavan valitsetkaan. Suosittelemme sähköpostitse toimitettavia pdf-lippuja.
  4. Ota lippusi mukaan Desuconiin ja näytä se ovella niin saat käteesi conirannekkeen. Mikäli vain omistat, kannattaa ottaa mukaan myös voimassaoleva henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi tms).

Mikäli lipunmyyntiin liittyvät seikat askarruttavat, kannattaa niistä kysellä etukäteen! Kysellä voit niin alla olevissa kommenteissa, Twitterissä (#desucon) kuin myös sähköpostitse (myynti@desucon.fi). Vastaamme mielellämme kaikkeen mikä lipunmyynnistämme vain mieleen tulee!

Hyväksymämme maksutavat

Desukaupan tulevat maksutavat

Kommentit

Anonyymi
Onko mahdollista ostaa lippua ilman rekisteröitymistä?
Anonyymi
Jäi vähän kohtia epäselväksi, mutta kysytäänpäs ne nyt tässä.
Eli siis rannekkeita ei enään myydä postitse? Ne saa ovella silloin kun näyttää sen lipun?

Ja sitten, voiko lippua vaihtaa rannekkeeseen ihan milloin vain? Vaikka jos menisi vasta lauantaina coniin, niin voiko silloin vaihtaa sen?
Anonyymi
Niinhän siinä luki, juu.
Anonyymi
Hups, missasin kohdan. Ranneketta ei tarvinnut ainakaan Frostissa lunastaa perjantaina (itse olin vain lauantain). Olettaisin ettei tälläkään kertaa ole väliä minä päivänä rannekkeen lunastaa.
Anonyymi
Onko jotain lippumäärä rajoitusta? Mietin vaan kun pitäisi ostaa kerralla 2 lippua itselle sekä siskolle.
Anonyymi
hetkinen että sulla pitää olla rahat valmiina ennen lipun tilausta? eikä siten kuin aiemmin ollaan tehty? huh... tää ei kuulosta hyvältä!
Tina
Eli lipuissa ei siis enään ole sitä 2 viikon maksuaikaa? :O ymmärsinkö nyt oikein? jos näin on niin hiukan tuo ongelmia köyhään opiskelija elämään.....
Zuve
Näköjään, ja hieman jääkin harmittamaan tuo, koska haluaisin ostaa/varata 3 lippua. Mutta ilmeisesti kaikki pitää maksaa kerralla. D: Siks en juurikaan ilahtunu tästä "uudistuksesta", koska ennen oli niin ruhtinaallisesti maksuaikaa...
Antti "Ana" Myyrä
Maksuajan poistuminen on tässä ikävä sivujuonne. Maksuajan kanssa ongelmana oli että yllättävän moni jätti lippunsa kokonaan maksamatta, jolloin jouduimme järjestelemään erillisiä peruutusmyyntejä (joista ostetuista osa jäi taas maksamatta). Nyt lippu on maksettuna varmasti myös myyty.
hatatra
Olin juuri tulossa pyytämään perusteluja tälle. Onko prosentuaalinen määrä maksufaileja tosiaan näin iso ongelma? Tämä tuottaa jonkin verran vaikeuksia sille, voittopuolisesti alaikäiselle kansanosalle, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia.
Antti "Ana" Myyrä
Määrä on tosiaan suht merkittävä, ja se on aiheuttanut ongelmia muutamana vuonna. Kannattaa kuitenkin huomata, että maksajan ei tarvitse olla sama kuin Desukaupan tilaajan, eli omalla profiililla tilaaminen onnistuu mainiosti, vaikka verkkomaksun maksaisikin vanhempi tai kaveri.

Lisäksi verkkopankkitunnukset saa pankista yleensä n. vartissa, eli ne ehtii vielä mainiosti hankkia.
Anonyymi
"Mikäli vain omistat, kannattaa ottaa mukaan myös voimassaoleva henkilöllisyystodistus" Eli ei kuitenkaan ole välttämätön? Onko siitä sitten jotain käytännön hyötyä?
Antti "Ana" Myyrä
Jos lippu on mukana oikein, ei mihinkään. Tilanteessa jossa lippusi on unohtunut tarvitsisimme henkilöllisyystodistuksen, jotta voimme vahvistaa järjestelmästä löytyvän lipun omistamaksesi. Tässäkin on itseasiassa mainio syy tilata lippu PDF:nä sähköpostiin, niin se on tarvittaessa kaivettavissa sieltä paikan päälläkin.
Anonyymi
Mihin henkilöllisyystodistusta tarvitaan?
Megaeran
Hei onko se oikeasti niin kamalaa? Kun kerran on tiedossa millon liput tulevat myyntiin, varaisi sitä rahaa sille päivälle. Eikä ihmettele sitten että "yhyy ei ole rahaa"
Ja jos joutuu kavereillekin tilaamaan, niiltä voi pyytää ne rahat etukäteen. Problem solved.
yamachu
Kysymyksiä verkkokaupasta!
Cosvisionin lippua tilatessa ilmeni ongelma, ettei oma pankkini ollut mahdollisten maksutapojen listalla, joten mieluusti sen nyt Desun yhteydessä etukäteen varmistaisin - mitkä ovat pankit, joiden tileillä voi verkkokaupassa maksaa?
Antti "Ana" Myyrä
Hei Yamachu!

Erittäin hyvä kysymys! Pahoitteluni että tämä oli meiltä kokonaan unohtunut. Laitoin tuon blogauksen alalaitaan nyt kuvan sallituista pankeista, mutta löydät sen myös osoitteesta https://desucon.fi/static/desushop/checkout_levea.jpg .
MustekalaMiaes
Saako rannekkeen siis laittaa itse omaan käteensä vai laittaako joku muu sen käteeni?? *Ihan näin photoshoottien ja rannekkeen kuvassa vilkkumisen takia*
chiku
Tästä jäi ainakin puuttumaan se tieto, että paljon ne liput maksaisivatkaan? Noin 27 euroa niin kuin ennenkin?
Emma "Nimu" Helenius
https://desucon.fi/blogi/2014/04/aksi-kuukautta-coniin/
29 euroa lukee tuolla, ei ole näköjään päivitetty edes Desun lipunmyynti-osioon :'3
Saejima
Thanx for the info. Itse valmiina ja ensi viikon Perjantaita innolla odotellen.
Anonyymi
Itse en yukiconin aikana tästä tykännyt, sillä olin jo verkkopankin puolella lippuja maksamassa kun se potkaisi minut palvelutarjoajan sivulle ilmottaen,,,, "et voi maksaa tuotetta sillä se on loppuunmyyty" eli siis toivon että desu ei tee samaa virhettä
Anonyymi
Mitkä verkkopankit hyväksytte? Vai hyväksyttekö kaikki pankit, myös harvinaisemmat?
Anonyymi
Tuleeko lipuilla olemaan minkälainen rajoitus, kun pitäisi saada peräti 4 lippua?
Anonyymi
Pitääkö kaikkien nimet olla tiedossa, kun tilaa?
Tina
sama juttu pitäisi saada tilattua neljä lippua kun minä hoidan koko kaveri porukkamme lipputilauksen.
Antti "Ana" Myyrä
Hei Tiia ja Anonyymi!

Maksimissaan kerralla voi tilata 5 lippua. Näiden pitäisi siis onnistua ongelmitta.
Anonyymi
Lippuihin tullee nimi - ei kai muuten henkkareita tarvita? Tyttäreni 7-8 porukasta 3-5 tulee tapahtumaan. Eivät he vielä tiedä kuka pääsee lähtemään? Aina on käynyt niin, että henkilöt vaihtuu jne. Mikä on se nimi, joka tulee lippuun, kun kerran henkkarit tarvitaan - ostavan isän tai äidin vai?
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Lippujen nimi ei ole sidonnainen itse kävijään vaan on olemassa ainoastaan lippujen erottelun avuksi kävijöille (jos on eri tilauksia). Ovella ei tarkasteta henkkareita eikä verrata lipun nimeä itse kävijän nimeen. Tulemme kuitenkin vielä tarjoamaan ostettujen lippujen kustomointia niin että lippuihin on saatavilla myös sen todellisen käyttäjän nimi.
niflok
Siis, eikä voi osta lippuja ilman ostamista niitä ennakkoon verkkokauppastanne? :0
robinhellberg
Mihin asti ennakko osto o voimas?
Anonyymi
pitääkö se lippu näyttää sille järjestelmänvalvojalle joka siinä ovella yleensä seisoo?
Chitaru
Musta tää uus systeemi ei ole kovinkaan hyvä. Itsellä kun tuet tulee aina kuun alusta ja sillon vasta pystyy lipun maksamaan. Ennen kun oli se 2 viikon maksuaika niin pysty varaamaan ja heti maksamaan kun tuet tilille pamahti eikä varmasti jäänyt coni välistä. Nyt on vähän sellanen pelko että tämän vuoden desu jäisi välissä tämän maksusysteemin takia ensimmäisen kerran koskaan! Todella toivon että lippuja saa vielä ensi kuussa...
Megaeran
Tätä asiaa en ymmärrä. "nokun tuet"
Jos sinne coniin oikeasti haluaa, voi säästää. Sen lipun joutuu kuitenkin maksamaan, olivat tuet juuri tulleet tai eivät. Ei sitä rahaa ole maagisesti sen enempää siellä loppukuusta jos maksaa lipun juuri tukien saavuttua. Siellä on se 29€'n aukko kuitenkin.
Linsq92
Hei! Tilasin liput kaverilleni koska hän oli ulkomailla kun lipun myynti oli! Haittako se jos lipussa lukee minun nimeni? Voiko sillä päästä toinen sisälle?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!