Sananen iltabileistä!

Kirjoittanut
rustoga

Morjens juuri sulle! Iltabileet lähestyvät vääjäämättä, joten on aika jakaa informaatiota!

DJ Jokk

Tänä vuonna iltabileet pidetään Walimossa, joka on kävelymatkan päässä Desuconista (lähempänä keskustaa). Tilaa löytyy maksimissaan 700 ihmiselle, joista Walimon pääsali vetää 495. Bileet koostuvat perästi seitsemästä erityylisestä artistista, bilejuonnoista sekä arvonnasta!

Alkoholitarjoilun ja tilojen järjestelyiden vuoksi iltabileet ovat vain yli 18-vuotiaille. Iltabileissä arvotaan myös kaikkien paikalletulleiden kesken lippu tulevaan Desuconiin, joten mikäli onni potkaisee, jo pelkkä paikallaolosi voi taata pääsysi ensi coniin!

Mikäli olet alaikäinen ja kuitenkin kaipaat enemmän toimintaa elämääsi kuin mitä tavanomaisista puheohjelmista löytyy - ei hätää! Samaan aikaan järjestetään Sibeliusalolla Desu Royale, josta tulee tietoa myöhemmin. Näin nopeasti; Desu Royale on yhdistelmä Hunger Games/ Battle Royale mentaliteettia, ja tämän ohjelman aikana on myös jaossa ilmaislippu seuraavaan mahdolliseen Desuconiin!

Tutustu artistiesittelyihin!

Kiitos tsekkaamisesta ja nähdään iltabileissä! o/
 
- Rudolf 'Rustoga' Westerholm

Kommentit

Anonyymi
Onko Walimoon pääsymaksu/pääsevätkö rannekkeelliset ilmaiseksi sisään?
Anonyymi
Tämä kiinnostaisi meikäpoikaakin.
Anonyymi
saisiko tähän vastauksen!!
Jussi "niidel" Kari
Parahin anonyymi,

iltabileisiin pääsee ranneketta vilauttamalla (ilman ranneketta voikin sitten olla vaikeaa ;)). Sisäänpääsymaksua tms. ei siis ole. Ei myöskään narikkamaksua.
Anonyymi
Voiko pääsyä Walimoon taata etukäteen vai onko sisäänotto tyylillä 700 nopeinta?
Anonyymi
Täytyy sanoa että aika epäreilua että vain 18-vuotiaat pääsee iltabileisiin.
Varsinkin kun siellä jaellaan paikkoja seuraavaan Desuun. 。・゚゚・(≧д≦)・゚゚・。
Anonyymi
Niimpä, tän vuoden Desucon-meininki on ollut epäreilua alle 18-vuotiaita kohtaan; ensin Frostista tuli K-18 ja siellä olleet saivat etuoikeuden lippuihin. Nyt iltabileet ovat vain yli 18-vuotiaille, ja heillä on mahdollisuus saada lippu seuraavaan coniin. Todella epäreilua käytöstä alaikäisiä kohtaan.
Anonyymi
Siis tossahan sanotaan että desu royalen aikana myös lippu jaossa.
resh
onhan aiemmissakin desuconeissa ollut k-18 iltabileet (kuten mm. viime vuonna ja sitä edellisenä jos oikein muistan) :v kunhan vaan sanon, sillä turha narista tuosta ikärajasta, kun se on ennenkin siinä ollut.
Marco
Juu, en myöskään pidä siitä että iltabileet+frosti on k18 ja ne saa etuoikeuksia lippuihin toisin kuin alle 18 vuotiaat \(>.<)/
Marco
Miks ihmeessä pitää olla iltabileet joissa tarjotaan alkoholia? hei haloo!! Kaikki siitä kärsii kun joku vetää ittensä pilviin!+Alkoholi on kaikille vain haitaksi!!
Pelkkä alkoholi tekee iltabileistä k18! >.<
Raven
Itse en juo alkoholia, mutta ohan tämä nyt ihan luonnollista, että melkein kaikkien tapahtumien yhteydessä on jatkot mihin osallistuu myös runsaasti aikuisia ja ne jatkovat ovat aina k18. Järjestetäänhän tässä nyt ne Desu Royale -tapahtuma alaikäisille mikä on hyvä juttu.
Raven
Onko tämä la-su välisenä yönä? Tuksin pe-la kumminkaan? Sittenhän moni olisi lauantaina hirveässä darrassa. Kysyisin muuten vielä sitä, että onko näillä jatkoilla tapana pitää ne cosplaypuvut päällä?


Heidi "Hoothoot" Päivinen
Iltabileet järjestetään tuttuun tapaan lauantain ja sunnuntain välisenä iltana ja yönä. Asu iltabileissä on vapaa, mutta pakollinen ja jotkut pitävät cosplayn päällä tai tekevät iltabileitä varten aivan uuden asun. Cosplayhyn pukeutuminen ei kuitenkaan ole pakollista vaan tärkeintä on laittaa päälleen mukavat vaatteet.
tummapilvi
Desu Royalesta lisetaietoja? ^^
Rudolf "rustoga" Westerholm
Tummapilvi, asian suhteen on tulossa lisää tietoa pikapikaa! :]

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!