Tutustu työpajojen ilmoittautumistapoihin ja ilmoittaudu

Kirjoittanut
Hoothoot

Desuconissa ei tekeminen lopu, mutta conin ohjelmaan kuuluu myös sellaista tekemistä, joihin pääsevät vain nopeimmat. Lue lisää työpajojen ilmoittautumisesta tästä blogipostauksesta ja ilmoittaudu ohjelmiin, joihin on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen etukäteen

Kinbakun eli Shibarin lyhyt oppimäärä (K16)

Minna Rikalainen ja Satu Valli

6.6.2014 20:30 –22:00

Koivu

Kiinnostaisiko sinua oppia sitomaan vaikka kaverisi tai tyttöystäväsi nättiin pakettiin? Mikäli edellinen lause kuulosti hyvältä on tämä ohjelma juuri sinua varten. Työpajassa käymme läpi muutaman erilaisen perinteisen kinbaku-sidontatekniikan käytännössä ja teoriassa. Tutustumme myös pintapuolisesti shibarin eli kinbakun historiaan ja sen merkitykseen Japanin kulttuurissa. Ohjelma on suunnattu aloittelijoille emmekä käy siinä läpi kovin monimutkaisia tekniikoita.

Huom. Materiaalimaksu 15€. Ohjelmaan on ennakkoilmoittautuminen pareittain

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ

***

Kinbakun eli Shibarin lyhyt oppimäärä (K16)

Minna Rikalainen ja Satu Valli

7.6.2014 16:00 –  17:30

Koivu

Kiinnostaisiko sinua oppia sitomaan vaikka kaverisi tai tyttöystäväsi nättiin pakettiin? Mikäli edellinen lause kuulosti hyvältä on tämä ohjelma juuri sinua varten. Työpajassa käymme läpi muutaman erilaisen perinteisen kinbaku-sidontatekniikan käytännössä ja teoriassa. Tutustumme myös pintapuolisesti shibarin eli kinbakun historiaan ja sen merkitykseen Japanin kulttuurissa. Ohjelma on suunnattu aloittelijoille emmekä käy siinä läpi kovin monimutkaisia tekniikoita.

Huom. Materiaalimaksu 15€. Ohjelmaan on ennakkoilmoittautuminen pareittain

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ

***

Vapaamuotoinen Sidontapaja Kokeneemmille Harrastajille (K18)

Minna Rikalainen ja Satu Valli

7.6.2014 23:00 –01:00

Honka

Tykkäätkö sitoa ihmisiä Japanin malliin? Haluaisitko kenties esitellä parhaat sidontasi myös toisille alan harrastajille? Kiinnostaako nähdä millaisia solmuja toiset tekevät? Vai tahtoisitko muuten vaan harrastaa sidontaleikkejä samanhenkisessä seurassa? Kyseessä ei siis ole työpaja sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikka tarvittaessa järjestäjät voivat opastaa sitomisessa. Ohjelmaa suositellaan hiukan kokeneemmille harrastajille, joilta löytyy omia köysiä. Ohjelmassa on myös mahdollisuus tutustua alan kirjallisuuteen.

Tervetuloa sitomaan!

ILMOITTAUDU TYÖPAJAAN

***

Työpajaan ilmoittaudutaan Desuconin infopisteessä

Teru teru bozu- työpaja

Eve "PoisonPineapple" Ruottinen ja Meg

8.6.2014 11:00 – 13:00

Koivu

Tule askartelemaan itsellesi maskotti tuomaan aurinkoista kotimatkaa Desuconista.

Huom! Pajassa on materiaalimaksu.

Työpajaan ei ole ennakkoilmoittautumista

Kulmahammas-työpaja

 jesmo

6.6.2014 18:00 –20:30

Koivu

Suunnitteletko kissatytön tai vampyyrin cosplayaamista? Puuttuuko asustasi viimeinen yksityiskohta eli hahmon mukaiset hampaat?

Tule mukaan muovailemaan omaan suuhun istuvat kulmahampaat turvallisesta polymorph-muovista. Opetusta pajassa on puolen tunnin välein, mutta mukaan voi tulla keskenkin.

***

Keskustelua ja kuppi kuumaa

Sanna Lähdesniemi, Jami Unkuri ja Niko Kokko

6.6.2014 22:00 – 02:00

Koivu

Hiljaisen kongressisiiven rauha, kupponen kuumaa teetä ja laadukasta keskusteluseuraa pikkutunneille asti. Mikä olisikaan parempi tapa viettää Desuconin ensimmäistä yötä? Työpajassa maistelemme erilaisia teemakuja ja keskustelemme niin teestä, animesta kuin muistakin mieleen nousevista asioista. Me tarjoamme kupit, teen sekä kuuman veden, sinun tarvitsee tuoda vain itsesi paikalle. Myös oma muki sallitaan!

***

Kaaoscosplay

 Johanna "Jalle" Aartolahti (@Jalle_tsu), Jasmine "Sukkapuikko" Aartolahti ja Saara "Fureku" Hurula

 7.6.2014 17:30 –21:00

 Koivu

#cossipaja

Tervetuloa tekemään työpajaan monenmoisista eri materiaaleista itsellesi cosplayasu! Löytyy kankaita, pahveja, muovipusseja, purkkeja, tikkuja ja vaikka mitä, joista lähteä työstämään itselleen vaikka toisen päivän cossia, jos sellaista ei ole. Saa tulla myös korjaamaan vanhoja cossejansa tai tekemään proppeja muuten vaan. Jos haluaa, voi kuvauttaa tekeleensä ja lisäksi osallistua kisaan, jonka voittaja äänestetään conin päätyttyä. Ei ennakkoilmoittautumista. Pajamaksu 3 €

***

Improvisoiden piirtämään

Iida "Damatris" Reitti ja Riina "Malluainen" Pastinen

7.6.2014 21:00 - 23:00

Koivu

Haasta itsesi ja tule piirtämään hauskojen ja hyödyllisten improvisaatiotehtävien johdattamana. Oma kynä suositeltava.

Kommentit

Pandanna
Tuo sanoo vain "tarvitset käyttöoikeuden" Missä vika?
Javert
En tiedä miksi se sanoo noin, mutta minullekin tuli tuo. Koetin kuitenkin painaa selaimen ylälaidassa olevasta "back" eli takaisin - nappulasta, ja parin klikkauksen jälkeen se avasi oikean ilmoittautumissivun, eli minun tapauksessani kinbakuun ilmoittautumisen :)
Kokeilepa siis sitä, toivottavasti aukeaa :)
Pandanna
Oi (. Nyt toimi, kiitos~ sitomaan vaan
Anonyymi
Tällä sivulla lukee vielä tuossa lauantain Kinbaku (aloittelijat) työpajan alla ilmoittautuminen, mutta kun yritän ilmoittautua niin ei sitä enää listasta löydykään. Onko siis Lauantaikin jo täynnä vaiko moka?
Anonyymi
Paljon on Teru teru bozu- työpajan materiaali maksu?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!