Uudet Desutuotteet tulevat - osta omasi Desuconista!

Kirjoittanut
Japsu

Avaimenperät

Desuconista niitä saa – nimittäin uusia Desutuotteita! Parin uuden tuotteen lisäksi mukana on jälleen vanhoja klassikoita.

Desuavaimenperät – kerää koko sarja! Näissä Laura "Reggy" Pimiän piirtämissä avaimenperissä seikkailevat kaikkien neljän Desutapahtuman maskotit yltiösöpöinä super deformed -versioina. 3 €/kpl, 10 €/koko setti (4 kpl).

Ylellinen Desupyyhe on tähän asti ollut vain harvojen ja valittujen saatavilla, mutta nyt tuomme pienen erän tätä harvinaista tuotetta myös myyntiin! Kyseessä on iso, paksu tummanvihreä kylpypyyhe, johon on valkoisella brodeerattu Desulogo. Paras ei lähde halvalla - 30 €/kpl.

Desusateenvarjo pitää sinut kuivana, jos pahamaineinen Desusää yllättää! Isoon, kestävään tummanvihreään sateenvarjoon on painettu valkoisella Desulogo. 15 €/kpl.

Desupaita on suosittu muisto conista. Laadukkaaseen puuvilla-T-paitaan on painettu kuva, jonka aihe on yllätys - se selviää vasta conissa! Myös paidan kuva on Reggyn käsialaa. Saatavilla unisex-koot XS-3XL sekä ladyfit-koot XS-XL. 15 €/kpl.

Desukassi on musta, pitkäkahvainen kangaskassi, johon on painettu sama kuva kuin T-paitaan. Tällä kuljetat kätevästi Desupöytä-, taidekuja- ja myyntisaliostoksesi kotiin! 3 €/kpl.

Varaston tyhjennys! Saatavilla on lisäksi pilkkahintaan vanhoja Desupaitoja (3 €/kpl)Desucon Frostbite -nahkarannekkeita (5 €/kpl) sekä meidomekkoja takavuosien meidokahviloista (10 €/kpl).

Nämä tuotteet löydät Metsähallin Desupöydältä! Desupöydän aukioloaikojen ulkopuolella Desutuotteita myy infopiste, joka sijaitsee niin ikään Metsähallissa.

Löysitkö näistä tuotteista haluamasi? Mitä pidit tämänkertaista tuotteista? Minkälaisia Desutuotteita haluaisit nähdä jatkossa? Anna palautetta! Desucon kuuntelee sähköpostiosoitteessa markkinointi@desucon.fi. Toteutamme parhaat tuoteideat Desucon Frostbiteen 2015.

Kommentit

Cuteness
Ihania avaimenperiä > u <
Anonyymi
Millaisia kokoja noista meidomekoista olisi?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Koot ovat melko pieniä. Tarkkaa inventaariota saatavilla olevista koista meillä ei valitettavasti ole, joten kannattaa tulla paikan päälle kokeilemaan!
Anonyymi
Nyt harmittaa ja kunnolla. Olisin halunnut Jussi Kari-kuvakirjan..!
Anonyymi
Minä olisin mielelläni ostanut desualkkarit, jos niitä olisi myynnissä ;_; Toivottavasti ensi vuonna valikoimissa.
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desupantsuja on toivottu moneen kertaan! Ehkä me vielä joku vuosi taivutaan ;)
Anonyymi
Kyllä Desucon on jo sen verran brändätty, että se tarvitsee oman kuosin. Sitä voidaan soveltaa monenlaisissa tuotteissa: kassit, hupparit, hikipyyhkeet, alkkarit jne.

Olisi hyvä lisä vuosittain vaihtuvan conpaidan kylkeen.Jos pyyhkeet menevät tänä vuonna kaupaksi niin harkitkaa :) Desu-luksusta, pienissä erissä, hieman kalliimpaan hintaan.
Anonyymi
Desu-speedot ois myös kova juttu.
Anonyymi
Onko desupöytä jo perjantaina auki vai aukeaako lauantaina?
Antti "Ana" Myyrä
On auki myös perjantaina, heti tapahtuman auettua!
ThatFinnishAnon
Desu-huppari ja Desu-uimashortsit (tai normitkin shortsit) vaatimuslistalle! Valkoista vihreällä!
Marco
Onko desussa matkatavara narikka?
Anonyymi
Olisi ollut kiva jos tuotteita olisi saanut etukäteen tilata ja saanut sitten paikanpäältä mukaansa maksun kanssa.
Marco
Desu-pehmot olisi olleet upeita :3
Mikila
Kannatetaan! Tahtoo Frosti-Chan -pehmon! :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!