Tarjoa puheohjelmaa DesuTalksiin!

Kirjoittanut
Hoothoot

Vaikka kesän Desucon on ohi, ei Desuconin vuosi pääty vielä. Tänä vuonna Desucon kutsuu kävijänsä vielä DesuCruiselle (josta lisää infoa pian) ja lyhyiden ohjelmien DesuTalksiin! 

TeppoTalks

DesuTalks järjestetään tuttuun tapaan Helsingissä Glorialla lauantaina 11.10.2014 ja tämän vuoden teema on yksinkertaisesti "Animea, mangaa ja japanilaista populaarikulttuuria käsittelevät 15-20 minuutin pituiset esitykset". Ohjelmaa ei kuitenkaan nyhjäistä tyhjästä vaan juuri sinä voit auttaa! Haluatko puhua ystävyydestä Kyoto Animationin sarjoissa? Pohtia pikaisesti sitä, miksi kaikki Leiji Matsumoton naishahmot näyttävät aina samalta? Perustella yleisölle, miksi Shingeki no Kyojin ei ole maineensa veroinen sarja? Tai vaikka kommentoida Tsutomu Nihein piirtojälkeä yleisön edessä? Nämä kaikki aiheet (ja melkein mikä tahansa muu aihe) ovat tervetulleita.

Vaikka DesuTalks on ilmainen tapahtuma, on Talksin ohjelmanpitäjille tarjolla lounas ja pientä virvoketta myös Talksin iltatilaisuudessa. Työvoimaeduista tiedotetaan tarkemmin ohjelmailmoittautumisen yhteydessä. Tule osallistumaan Suomen animeimman päivätapahtuman ohjelmaan! Kaikkiin ohjelmatarjouksiin vastaa ohjelma@desucon.fi !

Kommentit

Anonyymi
Eli saako tuonne laittaa vaikkapa sanotaans nyt adventure time teemaisen asun?
Magemanne
Uskoisin että asu on vapaa mutta pakollinen

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!