Hae tuomariksi Frostbiten AMV-kisaan

Kirjoittanut
ToriSohva

Heipä hei kaikille animemusiikkivideoiden ystäville uudelta AMV-kisan järjestäjältä. Mielessäni on jos jonkinmoista ideaa AMV-kisaa ajatellen, ja toivon mahdollisimman monen uuden ajatuksen päätymistä kisaan asti. Kaikki ideat eivät vielä ole saaneet lopullista muotoaan, joten uudistuksista ja kisan säännöistä seuraa tietoa myöhemmin - tässä vaiheessa tahdon julistaa Desucon Frostbiten AMV-kisan tuomarihaun alkaneeksi!

Tuomarina pääset vaikuttamaan, mitä yleisö tulee tänä vuonna kisassa näkemään ja tietenkin kenet palkitaan parhaasta videosta. Tuomaristolla on myös ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan. Tuomareilta edellytetään ennen kaikkea puolueettomuutta ja kykyä arvioida videoita reilusti, mutta myös sitoutumista annettuihin työohjeisiin sekä aikatauluihin.

Tuomarivalinnat pyritään tekemään mahdollisimman rehdisti ja monipuolisesti siten, että tuomaristoon valikoituu henkilöitä erilaisilla taustoilla ja näkökulmilla. Aiemmasta tuomarointikokemuksesta niin conien yhteydessä pidetyissä kisoissa kuin nettikisoissakin on hyvä mainita, mutta kokemus ei ole missään nimessä edellytys tuomaristoon pääsemiseksi.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja suhteestasi animemusiikkivideoihin. Teetkö itse videoita vai pidätkö enemmän niiden katsomisesta? Miten pitkään olet harrastanut AMV:itä ja miten kuvailisit harrastuksesi vaiheita ja mahdollisia huippukohtia? Voit kertoa myös muista harrastuksistasi, kiinnostuksistasi ja mahdollisista aiheeseen liittyvistä työtehtävistäsi. Erityisesti kannattaa kertoa animeen, musiikkiin ja musiikkivideoihin liittyvistä kiinnostuksista. Mikä tärkeintä, kerro miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tuomaristoon.

Kirjoita vapaamuotoiseen hakemuskirjeeseesi yhteystietosi sekä kaikki mielestäsi oleellinen, mutta pidä se alle sivun mittaisena. Lähetä hakemus 16.11.2014 mennessä osoitteeseen amv@desucon.fi otsikolla “Frostbite 2015 tuomarihaku”. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä, kun hakemukset on käsitelty ja valinnat tehty.

Kommentit

miko.salonen
Olen itse harrastanut amv tekemistä ja ollut monessa teamissa niitä tekemässä, mutta olen vasta 17 joten onko minulla mahdollisuutta olla tuomarina?
ToriSohva
Itse tuomaroinnille ei ole ikärajaa, joten hakea voi ikään katsomatta. Koska tapahtumassa kuitenkin on ikäraja, alle 18-vuotiaille ei valitettavasti voida luonnollisesti suoda ilmaista sisäänpääsyä tai muita tuomarien etuuksia. Jos tuomarointi silti kiinnostaa, kirjoita toki hakemus!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!