Luukku 1: Urobuchi-piirustuskilpailu

Kirjoittanut
Japsu

Desucon Frostbite 2015 lähestyy tappavan tasaista tahtia, mutta ennen Frostbiteä meillä on muutakin odotettavaa - nimittäin joulu! Joulunodotusta tahdistamaan tuomme jälleen Desuconin perinteisen joulukalenterin, jossa on joka päivä luvassa jotain Desuconiin liittyvää pientä kivaa.

Aloitetaan ensimmäisestä luukusta, josta paljastuu...

Gen Urobuchi -aiheinen piirustuskilpailu!

Päästä luovuutesi valloilleen ja piirrä meille jotain! Ainoa rajoitus on, että työn tulee jotenkin liittyä Desucon Frostbiten kunniavieraaseen, käsikirjoittaja Gen Urobuchiin. Jos Urobuchin työt eivät ole ulkomuistista tuttuja, katso lista hänen töistään esimerkiksi AnimeNewsNetworkista.

Voittajalle on luvassa aivan täysin yksilöllinen yllätyspalkinto (ei desupipo)! Sekä tietysti mainetta ja kunniaa, sillä julkaisemme voittajan ja muut kilpailutyöt Desuconin blogissa.

Sallittuja tekniikoita ei ole rajoitettu, mutta Desucon pidättää itsellään oikeuden tehdä tarvittaessa linjavedon sen suhteen, mikä lasketaan piirustukseksi ja mikä lasketaan liittyväksi Gen Urobuchiin.

Kilpailutyön tulee saapua sähköisessä muodossa 20.12.2014 kello 23:59 mennessä otsikolla "Piirustuskilpailu" sähköpostiosoitteeseen japsu ät desucon.fi. Suositeltu muoto on JPG- tai PNG-kuva.

Kilpailutyösi tekijänoikeudet säilyvät sinulla eikä työtäsi käytetä ilman sinun lupaa mihinkään muuhun kuin töiden esittelyyn Desublogissa.

Kommentit

Anonyymi
Heipä hei, tätä ollaankin odoteltu! Kun puhutaan piirrustuksesta niin hyväksytäänkö pelkästään lyijykynä/kuitukärkikynä/kuulakärkikynä -piirrustukset vai mitä mieltä tuomaristo on promarkereista, copiceista, vesiväreistä, digitaiteesta yms.?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei, hyvä kysymys! Kaikki taiteen tyylit kelpuutetaan, emme rajaa mitään tekniikoita. Lisäämme tämän myös tuonne itse tekstiin.
Anonyymi
Suoraan sanottuna itku tuli kun tajusin etten pääse herraa tapaamaan, mutta onneksi tämä antaa pientä lohtua tännekkin päin. Saa olla edes pienellä tavalla hengessä mukana, kiitos <3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!