Luukku 10: Karaokeyllätys!

Kirjoittanut
MissAlic3

Heipä hei! Olen MissAlic3, Desuconin sidosryhmävastaava. Vaikka höpötänkin blogissa enimmäkseen karaokesta(ja titteli ei monelle mitään kerro), vastaan ulkopuolisten tahojen tulosta coniin. Mm. rytmipelit, lautapelit ja muiden conien edustus tulee minun kauttani.

 

Karaoke on conikulttuurin kulmakiviä monelle. Harvoin saa laulaa oikein luvan kanssa rakkaita animelauluja julkisella paikalla aiheuttamatta hämmennystä tai järkytystä. Desuconin karaoke on aina saanut nauttia täydestä tuvasta ja innokkaista lauluvuoronsa odottajista. Usein väki myös laulaa tuttujen kappaleiden mukana ja tunnelma on katossa!

 

Pyöräpoikain laulut

Miksi vain laulaa vastatuuleen pyörän selässä, kun voit levittää musiikin ilosanomaa myös karaokessa?

Kaikille ei tosin kaikkien kuullen laulaminen sovi. Sanat takertuvat kurkkuun ja ajatus muiden reaktioista puutteellisiin laulutaitoihin ahdistaa. Nämä ihmistyypit usein tyytyvät kailottamaan sydämensä kyllyydestä auton suojissa ja kotona, klassista suihkua unohtamatta! Japanissa tämäkin on tehty paremmin: karaokebaareissa varataan huoneita tietyksi ajaksi, jolloin kaveriporukka voi laulaa keskenään ilman tuntemattomia kuuntelemassa raavaiden miesten herkkiä tulkintoja idolipopista. 

Mutta eikö se olisi aika hyvä idea toteuttaa meilläkin? 

Desucon Frostbitessa voit nyt varata yksityisaikoja karaokeen! Varata voi yhdelle ihmiselle tai kokonaiselle ryhmälle, määrillä ei väliä. Yksityisajat sijoittuvat ajalle 22-01 sekä perjantai-että lauantai-iltana ja varattavana on 30 minuutin aikoja, yhteensä siis 12 slottia conin aikana, 6 per päivä! Karaoketyöntekijät voivat laittaa totuttuun tapaan kappaleet pyörimään tai halutessa myös opastaa laitteiden käytössä. Lauantain ajat tulevat varattaviksi conin aikana lauantaiaamusta alkaen, ja perjantain aikojen varaus alkaa nyt, ota yhteyttä osoitteeseen missalic3@desucon.fi. Ajat annetaan ensimmäinen ajan nappaa-periaatteella, joten nopeus on hyödyksi! Karaokeaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive. Aikoja on perjantaille kuusi kappaletta.

 

22.00-22.30    varattu!

22.30-23.00    varattu!

23.00-23.30    varattu!

23.30-00.00    varattu!

00.00-00.30    varattu!

00.30-01.00    varattu!

 

Ei huolta tutun ja turvallisen conkaraoken ystäville, karaoke pyörii ennen yksityisaikoja normaalisti kaikkina päivinä, yksityisaikojen jälkeen karaoke suljetaan yön ajaksi. Kappalelista julkistetaan piakkoin, voitte odottaa tuttujen kappaleiden lisäksi uusia tuttavuuksia syksyn ja talven tuoreista animeista!

Hyvää joulun odotusta kaikille! :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!