Luukku 13: Meidoterveiset

Kirjoittanut
Luminescence

Heips!

Meidovastaava Ilse tässä kirjoittelee. Desucon Frostbiteen ei ole enää hirveästi aikaa, mutta mikä tärkeämpää, jouluun on enää oikeasti aika vähän aikaa! Cafe Ichigon henkilökunta odottaa kovasti, että pääsee taas palvelemaan Teitä. Joko Te odotatte meidokahvilaan pääsyä?

Odotusta helpottamaan paljastan nyt hiukan tulevasta. Kaikkia kiinnostaa tietenkin tietää millaisia meidoja tällä kertaa on. Profiileja joudutaan vielä odottelemaan, mutta sen voisin kertoa, että suositut butlerit palaavat meidojen ohella. Myös se kerrottakoon, että jokainen tällä kertaa mukana oleva meido ja butler on nähty Cafe Ichigossa aiemminkin. Toinen monia varmasti kiinnostava seikka on varmasti se, millainen meidomekko tulee olemaan. Frostbiteen sopivat ne ovat ainakin! Muu pysyköön vielä salassa.

Nähdäänhän Frostbitessa!

 

 

joulumeido

 

 Ps. Luukun 9 meidomekot tunnisti ja tuotepalkinnon voitti Pete J. Onnea voittajalle! Voittajaan on otettu yhteyttä tänään.

Kommentit

Kmy
Hei! Tuossa lukee, että voittajaan on otettu yhteyttä tänään, mutta en ole ainakaan saanut mitään viestiä sähköpostiini, josta vastaukset lähetin. Ellei voittaja olekin joku mysteerinen nimikaimani, niin viesti ei ole tullut perille.
Luminescence
Hei!
Viesti on saattanut jäädä luonnokseksi. Otan sinuun yhteyttä huomisen aikana.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!