Luukku 14: Pienen kukkulan joulutarina

Kirjoittanut
Perho

Eräänä jouluna pienessä talossa pienen kukkulan laella asui pieni, suloinen Sawako. Sawako asui talossa yksin pienen, suloisen koiransa Marun kanssa.

Sinä eräänä jouluna Sawako kutsui luokseen parhaat ystävänsä. Ensimmäisenä hänen luokseen saapui naapurikukkulan pieni ja suloinen Nodoka, joka lupasi hoitaa joulun ruokatarjoilut. Niinpä Sawako siivosi pienen talonsa putipuhtaaksi samalla, kun piparkakkujen ja joulutorttujen tuoksu täytti pienen talon joka huoneen.

Juuri kun pieni Nodoka otti uunista toisen pienen pellillisen pienenpieniä piparkakkuja, saapui metsän takaa joulun viettoon pieni ja suloinen Millhiore. Maassa oli vielä pieni kerros pehmeää nuoskalunta, joten Millhiore ehdotti Sawakolle, että nämä tekisivät yhdessä lumiukon.

Ja lumiukon he tekivätkin! Melkein yhtä korkean kuin he itse, vaikka he pieniä olivatkin. Lumiukko sai nenäkseen pienenpienen porkkananpätkän ja hatukseen Nodokan toisen pienen kouluhameen. Ylpeänä lumiukko vartioi pihaa talon nurkalla. Illan tullessa ilma viileni ja taivaalta alkoi sataa kevyesti lunta. Sawako ja Millhiore vaihtoivat päälleen kuivat vaatteet ja siirtyivät sisään koristelemaan pienen joulukuusensa ja odottamaan illan viimeisiä vieraita.

Joulun viimeiset vieraat eivät olleet vielä saapuneet, kun Nodoka asetteli pöytään joululaatikot ja otti pienen kinkun uunista. Lumisade yltyi ja pieniä tyttöjä alkoi jo huolettaa. Löytävätkö vieraat varmasti perille? Ehtivätkö he saapua ennen kuin ruoka jäähtyy?  Jostain kaukaa kuului ajoneuvon ääni, mutta Millhiore ja Sawako eivät nähneet ovelta mitään.

Nodoka kiipesi savupiipun kautta katolle ja sytytti pienen pienen taskulampun. Pimeydessä pieni lamppu loisti kuin majakan valo, kuin tähti erään tallin yllä, johdattaen joulun viimeiset vieraat kukkulalle.

Ja niin löysivät perille pienet tytöt pienellä panssarivaunullaan ja ilo oli valtava. Pieni vaunu oli täynnä pieniä lahjoja, jotka äkkiä siirrettiin pienen kuusen alle. Seurue siirtyi joulupöytään ja ilta kului joululauluja laulaen ja lahjoja jakaen.

Myös Maru sai lahjaksi pienen pienen luun, jonka se piilotti lumikasaan. Sieltä se löytyisi keväällä, kun lumi sulaisi.

Sawakon lahjapaketista löytyi lippu helmikuussa järjestettävään Desucon Frostbiteen. Sawako täyttäisi 18 vuotta uuden vuoden aattona, joten lippu oli todella toivottu ja odotettu lahja.

Lippuja itselle ja lahjaksi tulevaan Desucon Frostbiteen saa edelleen lippukaupastamme. Helmikuuta odotellessa Sawako toivottaa Desuconin lipunmyynnin ja talouskarhun puolesta oikein pehmoista ja lämpöistä joulua kaikille Desuconin kävijöille!

Kommentit

Masa
Todella ihana tarina sekä Frosti;ssa sit nähdään ja onneksi minulla on nämä lipput hommattu. :-D Jo aikoja sitten. 8-D Jee!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!