Luukku 15: Bibixus Maximus!

Kirjoittanut
DHawk

Jouluterveiset koko kansalle myös täältä iltabilejärjestäjien puolelta! Ex-AV-vastaavanne on vaihtanut leiriä pääsalin spottien lämmöstä, ja kirjoittelee tällä kertaa teille iltabileiden tekniikkavastaavana.

Tuore iltabilejärjestäjämme on vaihtanut miksailut faksailuihin. © Tytti Levänen, Desucon Frostbite 2014.

Tuore iltabilejärjestäjämme on vaihtanut mixailun faxailuun. Movestache @ Frostbite 2014, ©Tytti Levänen

Vaikka Desuconin järjestäminen onkin juhlaa jo itsessään, myös tapahtumassa annetaan sen iltaisin näkyä ja kuulua. Desucon Frostbiten iltabileet ovat olleet perinteisesti huikeata tykitystä Sibeliustalon lämmössä, eikä tälläkään kertaa tilanne tule muuttumaan. Jotain oleellista tulee kuitenkin toisen Desuconin järjestämän K-18-tapahtuman yhteydessä tapahtumaan noille pippaloille.

Siinä missä edelliset bailumme Metsähallissa ovat osoittaneet, että jopa isoon tilaan on mahdollista järkätä tiivistunnelmaiset tanssit, on keskeinen sijainti osallistanut bibiksiin myös sellaisia osallistujia, jotka eivät välttämättä tähän olisi halunneet: muun muuassa rytmipelipiste, rakkaat Info-työläisemme ja yksi ohjelmasali ovat päässeet nauttimaan tykittelystä siinä sivussa! Myös Metsähallin keskeinen sijainti asettaa pieniä haasteita pirskeille, koska tekninen tila on ollut aika vähissä.

Metsähallin aula on ollut ihailtavan tukossa Frostbite-iltabilemeiningeissä. ©Tytti Levänen

Siinä missä talvella tuntuu ikävältä pistää jengi talsimaan iltabilepaikan ja tapahtumapaikan välillä, halusimme kuitenkin järjestää pirkseet edelleenkin Sibeliustalolla - ja koska Desuconin tehtävä on uudistua palautteen mukaan, koetamme tänä talvena seuraavaa iltabileskeemaa:

Desucon Frostbiten iltabileet järjestetään Sibeliustalon Finlandia-klubilla, joka varmasti tunnetaan paremmin kävijöiden keskuudessa niinkutsuttuna myyntipöytäsalina.

Oletteko koskaan miettineet, mitä myyntipöytäsalissa tapahtuu öisin? Sitä lähdemme yhdessä selvittämään tällä kertaa sekä perjantaina että lauantaina! Siinä missä perjantain tilaisuus on Desutalks-illanvietoista inspiroitunutta jazzklubi-tyylistä chillailumeininkiä jossa voi minglata (ja keskustella, pidetään volat sillä tasolla) kanssaconittajien seurassa vähän hillitympien biittejen rullatessa smoothisti taustalla, otetaan lauantaina conittajista mittaa päästämällä perinteisten iltabileiden muodossa taas mieletön esiintyjäkaarti ottamaan lava ja tanssilattia haltuun! Detaileja molemmista eventeistä esiintyjäkaarteineen julkistetaan talven mittaan, mutta yksi asia on selvä - näitä hippoja ei conittajan parane missata.

Eikä syytä huoleen - myyntipöytäsali tulee olemaan avoinna normaalisti sekä lauantaina että sunnuntaina. Emme ole viemässä ostosmahdollisuuksia teiltä, vaikka joudummekin myyntipöytäsysteemit luonnollisista syistä siirtämään baardipossen tieltä lauantai-iltana.

Onko sinulla tiukka idis näihin bakkanaaleihin liittyen, tai ohjelmanumero jonka kokisit tärkeäksi päästä esittämään joko perjantaina tai lauantaina? Ole yhteydessä iltabiletiimiimme osoitteessa bibikset@desucon.fi! Huolettaako tai askarruttaako jokin asia kesteihin tai uusiin tiloihin liittyen? Tsekkaa kommenttiosio alla!

Kommentit

Darth Mauno
Sinänsä on toki hauska kuulla, että iltabileet voidaan järjestää itse tapahtumapaikalla. Mutta pakostakin kyllä tässä askarruttaa, mitä tuo järjestely käytännössä tarkoittaa myyjien kannalta - täytyykö pöytäsysteemit purkaa kokonaan lauantain ja sunnuntain välillä vai onko niiden saamiseksi pois bilettäjien tieltä jonkinlainen vaihtoehtoinen suunnitelma järjestäjillä mielessä?
Antti "Ana" Myyrä
Kiitoksia kysymästä! Asiaan ei ole paneuduttu joulukalenteriluukussa tarkemmin, koska kyse on pääasiassa kävijöille suunnatusta viestinnästä. Myyjien kanssa käymme tätä kuitenkin mielellämme tarkemminkin läpi.

Iltabileet eivät vie koko salia ja osa alueesta on mahdollista eristää aidoilla ja vartioinnilla. Osalla myyjistä on kuitenkin sen verran ja sellaista tavaraa mukanaan että sen siirtely on kesken conin melko hankalaa. Tällaiset pöydät sijoitetaan siihen osaan salia, jossa niitä ei tarvitse siirtää senttiäkään.

Osalla myyjistä sensijaan on tavaraa, joka siirtyy kätevästi pöytien mukana salin läheisyydessä olevalle varastoalueelle. Luonnollisesti kompensoimme tästä myyjille aiheutuvaa pientä lisävaivaa pöytien hinnoissa, ja autamme pöytien siirrossa tarjoamalla siirtoavuksi niin vänkäreitä kuin ex-pääjärjestäjäämme, nykyistä bodarijuristi Jussi Kariakin!
Darth Mauno
Tämä kuulostaa varsin lupaavalta, kiitokset tiedosta!
Masa
Tämä kuulostaa todella mielenkiintoiselta että iltabileet järjestetään ny myyntipöyntien salissa. :-)
Toivon mukaan onnistuisi iltabileiden järjestely tuolla. :-/
Odotan innolla tota iltabileitä, 8-)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!