Luukku 18: Valoa joulun pimeyteen

Kirjoittanut
Isperia

Koska talvi on vielä ainakin joissain osissa Suomea hyvin synkkä ja vähäluminen, eikä valoa riitä moneksikaan tunniksi, päätimme loistaa hieman valoa talven pimeyteen. Tai itse asiassa heijastaa, nimittäin tällä!

Ooh, shiny!

Tämä Frosti-chan muuttuu heijastimeksi!

 

 

Teetämme tosiaankin Frostbiteen mennessä tästä Frosti-chanin nassukasta heijastimen, jonka voi sitten oheistuotepöydältä vaikkapa tapahtuman paitaa hakiessaan myös lunastaa mukaansa. Frosti-chan lupaa yrittää pitää huolta, ettei kukaan jää auton alle. Muistakaa käyttää heijastinta! :3

Kommentit

Anonyymi
Näyttää ihan Darumalta!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!