Desucon Frostbite 2015 AMV-kisan tulokset

Kirjoittanut
ToriSohva

Hei ja kiitos kaikille Frostbiten AMV-kisaa seuranneille kävijöille ja siihen osallistuneille kilpailijoille! Frostin AMV-kisan finaalissa esitettiin tällä kertaa 21 AMV-kategorian finalistia sekä GMV-kategorian voittajavideo. Kisassa palkittiin kaksi tuomariston mielestä parasta AMV:tä, paras GMV, sekä yleisön suosikki, ja lisäksi jaettiin kolme kunniamainintaa. Kisassa palkintoja ja kunniamainintoja jaettiin seuraaville videoille:

 • Paras AMV, ensimmäinen sija: All This Time With You, tekijänä Eloveena
  Video sai tuomaristolta kiitosta hyvästä tarinankerronnasta ja koskettavasta tunnelmasta. Teknisesti video oli onnistunut - leikkaukset olivat moitteettomia, tekstitys toteutukseltaan ja fonttivalinnaltaan silmää miellyttävä ja sarjasta otetut ääninäytellyt repliikit pääasiassa siististi upotettuja.

 • Paras AMV, toinen sija: Suru on kunniavieras, tekijänä Evegurumi
  Taistelu toisesta sijasta erittäin tiukka, mutta tämä video vei voiton niukasti. Videossa sarjan tapahtumakaaret oli sovitettu erinomaisesti yhteen musiikin kanssa, ja videon kantava teema – Kyuubey surun ruumiillistumana – piti yllä punaista lankaa läpi videon. Tuomaristo piti menuvideoiden käyttöä hauskana oivalluksena.

 • Paras GMV: Crystal Vitality, tekijänä chikasole ja Anicsi
  Video oli GMV-sarjan videoista teknisesti onnistunein ja tarkka suunnittelu paistoi videosta läpi. Video oli myös selkein idealtaan ja kokonaisuutena.

 • Yleisön suosikki: Calling All The Monsters, tekijänä teizii

 • Kunniamaininta parhaasta romanttisesta videosta: Oon vielä samanlainen, tekijänä sailorspiral
  Kisassa esitettiin useita hienoja romanttisia videoita, joten niistä tuomariston mielestä parhaalle päätettiin jakaa kunniamaininta.

 • Kunniamaininta parhaasta tehostevideosta: E.T., tekijänä Ekumimi ja Zenexi
  Kisassa ei tällä kertaa nähty monia efektivideoita, mutta muutama erittäin hieno nähtiin. Näistä tuomaristo päätti E.T.:n parhaaksi.

 • Kunniamaininta hyytävimmästä tunnelmasta: Major's Blood Drool, tekijänä Julius
  Videossa on teknisiä puutteita, mutta kaikki tuomareista kiinnittivät huomiota videon omalaatuiseen tunnelmaan.

Onnea voittajille ja kunniamaininnan saaneille! Finalisti: jos olet lähettänyt videosi YouTubeen tai muuhun suoratoistopalveluun, ilmoita minulle niin lisään linkin videoosi.

Kesän kilpailua varten kerätään tällä hetkellä palautetta, joten lähetä risuja ja ruusuja Desuconin palautelomakkeessa. Kesän kisaa varten ollaan tekemässä ainakin muutoksia tuomariston kokoonpanoon ja kiinnitetään huomiota itse finaaliesitykseen. Tarkempia tietoja uudistuksista on luvassa kevään mittaan.

Tässä vielä lista osallistujista kokonaisuudessaan:

Kommentit

Tapani
... eikös näihin yleensä ole tapana laittaa jotain perusteluita voittaneista videoista?
ToriSohva
Hei! Hyvä huomio perusteluista – palkittujen videoiden ja kunniamainintojen ohessa on nyt koosteet tuomarien antamista kommenteista.
Anonyymi
Onnittelut kaikille voittajille!
Olen itse kyllä hieman yllättynyt kisasta. Odotukseni kisaa kohti olivat todella suuret, sekä intron jälkeen olin todella innoissani kisasta, mutta kisa oli suurilta osin pettymys. Muutama mahtava video löytyi, mutta niitäkään suurinta osaa ei edes palkittu, sekä jotkut palkitusta videoista olisi voineet ollat jotkin toiset videot.
Tuomaristo ihmetyttää minua myös - itse AMV-kisojen seuraajana olen tottunut siihen, että tuomaristossa on asiantuntevia tuomareita, jotka keskittyvät videon tekniikkaan ja editointiin, mutta nyt keskityttiin lähinnä videoiden tarinankerrontaan. Tarinankerrontaa varten pitäisi olla oma kategoria, sekä parhaat videot pitäisi arvioida enempi videoiden tekniikan ja editoinnin perusteella.

Olen hyvin, hyvin pettynyt tähän AMV-kisaan ja toivon todellakin parannusta tuomaristoon sekä videoiden laatuun. Seuraavaan AMV-kisaan asiantuntevia tuomareita, eikä mitään "Hei olen katsonut YouTubesta hieman AMV:eita nyt pystyn tuomaroida"-tyyppejä! Samantienhän cosplay-kisoihinkin voisi laittaa tuomaroimaan ihmisiä, jotka eivät ole koskaan edes meinanneet tehdä omaa cossia, vaan jotka ovat vaan pyörineet coneissa ja nähneet erilaisia cosseja. Enempi panostusta kisaan, kiitos!

Ja perustelut voittajavideoista olisi kiva kuulla myös.
Anonyymi
En ole ihan varma, mitä mieltä olin finalistivideoiden laadusta. Videoiden kannalta kisa oli melko monotoninen ja valitettavan harva yksilö erottui edukseen tai jäi ylipäätään mieleen. En tosin tiedä, miten paljon kisaan kokonaisuudessaan lähetettiin videoita ja millä kriteereillä finalistit valittiin. Odotukset videoiden suhteen olivat joka tapauksessa paljon korkeammalla, joten kisan anti jätti vähän kylmäksi.

Tuomariston kokoonpano oli myös hämmennystä herättävä. Kunnollista AMV-editointikokemusta ei tuntunut löytyvän oikein keltään. Pistää miettimään, että miten sitä silloin saa arvosteltua videoita mahdollisimman kattavasti. Mutta tästä olikin jo mainintaa, että jotain muutoksia on tulossa.

Kuten tuossa aiemmassa kommentissakin mainittiin, olisi mielenkiintoista lukea tuomareiden perusteluja ja kommentteja palkituista videoista!

Kaikesta huolimatta, suuret onnittelut kaikille kisassa sijoittuneille! Tästä vaan katse kohti seuraavaa AMV-kisaa :)
Anonyymi
En ala sen enempää kisasta kommentoimaan, sen verran hyvin kaksi aikaisempaa anonia summasivat, että huonot tuomarivalinnat kantavat kauas.

En ala missään mielessä kommentoimaan, olenko samaa mieltä voittajista, mutta nyt kun perustelut on saatu esille, ja ne eivät aivan täysin vakuuta minua, pakko poimia muutama epäkohta.

"Videossa sarjan tapahtumakaaret oli sovitettu erinomaisesti yhteen musiikin kanssa", kun käytetään kyseistä argumenttia on syytä olettaa, että tuomarit ovat tutustuneet kaikkiin sarjoihin, joilla kisattiin (enkä usko tätä tapahtuneen). Tällaisissa kilpailuissa sarjoja täytyisi arvioida puolueettomasti, sillä kukaan tuomareista ei varmasti ole tutustunut kaikkiin sarjoihin. Itse pystyn poimimaan muitakin videoita, joissa sarjojen idea ja kappale on saatu kohtaaman lähes moitteettomasti, joten tämä argumentti toimisi kaikkiin näistä videoista. Miksi siis Madoka video? Siksikö, että kaikki tuomarit vain olivat nähneet sen ja kykenivät siksi kertomaan, että video tuki sarjan tapahtumia? Tästä valitettavasti paistaa läpi se, että tässä kohtaa tuttu sarja tuomareille oli avain voittoon. Ei näin. Sen lisäksi menuvideoiden käyttöä ei mielestäni voida missään nimessä laskea hauskaksi oivallukseksi, kun kyse on editointikilpailusta. Useimmat katsojista todennäköisesti olettivat efektin olevan itse toteutettu.

Toiseksi, kunniamaininnoista puuttuu itse perustelut. Miksi nimenomaan nämä videot ansaitsivat kunniamaininnat? Ei ole perustelu, että tuomarit päättivät antaa kunniamaininnan mielestään parhaimmille videoille. Miksi kyseiset videot olivat tehosteiltaan, hyytävyydeltään ja romanttisuudeltaan kunniamaininnan arvoisia ja näin ollen parhaita? Mikä niistä teki erottuvat toisiin videoihin verrattuna?
evegurumi
Hei, olen Suru on kunniavieras-videon editoija, ja voisin itsekin kommentoida.
Pointtisi on minusta hyvä, ja ihan aiheellinen. Kuinka oikeudenmukaista on arvioida videon hyvyyttä sillä, että siinä on esimerkiksi satuttu käyttämään arvioijan lempianimea tai kappaletta? [en epäile, että tuomarit valitsivat videoni voittajaksi pelkästään tämän perusteella, ainakin toivon syvästi niin.] Itse pidän tätä melko laihana arvosteluperusteena, koska silloin mikä tahansa video on hyvä, jos siinä vain sattuu olemaan katsojan lempisarja/kappale [tällaista kommenttia näkee paljon Youtubessa].

Ymmärrän myös, miksi et näe henkilökohtaisesti videotani ehkä mitenkään voittaja-aineksena. Tässä kohtaa meillä on kuitenkin vain täysin eri preferenssit videoiden suhteen - videonihan on teknisesti hyvin yksinkertainen, mutta halusin pitääkin sen sellaisena. En pidä efektiryöpytysvideoista, ja nykyajan trendi tuntuu olevan sellainen kilpavarustelu, kuka onkaan löytänyt ne erikoisimmat efektit ja saanut tungettua niitä mahdollisimman monta yhteen videoon, sen perusteella sitten arvioidaan, onko video ihan loistava [eli teknisesti monimutkainen, jota se varmasti onkin] tai ihan susi, eli ilman näitä elementtejä - jotkut pitävät tästä, mutta minä en pääosin. Pidän itse huomattavasti tärkeämpänä osana ehjää tarinankerrontaa, hyvää rytmitystä ja oikeanlaista tunnelmaa. Efektejä käytän minimaalisesti ja vain tukemaan. Ehkäpä tuomaristossa oli niitä, jotka yhtä lailla kokivat nämä asiat tärkeinä, ja valitsivat siksi videoni.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että AMV:eissa pitää korostua paljon muukin kuin hienot efektit - näiden kaikkien pitää toimia hyvänä ja ehjänä kokonaisuutena, niin että mikään puoli ei kuormita liikaa toista. Toisinaan tämän tueksi tarvitaan efektikikkailua, enemmän ja vähemmän.

Koska pidät selvästi enemmän itse videoiden teknisyyttä tärkeimpänä kriteerinä videoiden arvioinnissa, ymmärrän myös miksi pidit BD-menujen käyttöä lähinnä amatöörimäisenä oikopolkuna kuin hauskana oivalluksena. Videoni tyyli ei iske sinuun, ja se on ihan ok, ymmärrän myös miksi.

Makuja on monenlaisia, ja kun yksi rajattu porukka on määrittämässä voittajia, on toki väistämätöntä, että kaikki eivät ole tyytyväisiä. On minullakin tullut edellisistä kisoista joskus sellaisia fiiliksiä. En toivo aloittavani sotaa täällä, vaan halusin tuoda vain esiin oman näkökulmani, ja myös valottaa sitä, miksi videoni ei ole niin tekninen, enkä koe sitä ykkösprioriteettina omassa editoinnissani.
Anonyymi
Hei! Kiitos evegurumi, että jaksoit kirjoittaa noinkin pitkän vastauksen. Täällä on nyt eri Anon kommentoimassa, joka ei saanut unta ja eksyi desun sivuille yön pimeinä tunteina :D Kommenttisi oli oikein asiallinen ja neutraali. Itse olin madoka-videosi fani ensi näkemältä ja ihailin erityisesti cookie cutter -efektiä. Arvostukseni hieman laski, kun selvisi efektin olevan peräisin menu-valikosta, jota ilman muuta saa käyttää. Videosi on hieno ja pidän siitä edelleen. En tullut tänne kenenkään videota sen suuremmin arvostelemaan.

Odotukseni kisa kohtaan olivat korkealla, tämän myönnän. Siksi pettymykseni oli odotettua suurempi, mutta tämä koostui monesta eri tekijästä. Esitysjärjestys oli muunmuassa ... jännä. Pariin otteeseen saman editoijan video tuli peräkkäin tai välissä oli korkeintaan video. Katsoja jäi ihmettelemään: "Ai taasko samalta tekijältä?"

Olen hitusen väsynyt, joten ehkä jatkan tästä myöhemmin. Yhden asian haluaisin tosin sanoa. Missä ne muut GMV:t olivat? Tämä oli ainut syyni kisan katsomiselle; halusin nähdä GMV-videot, kun kerran niitä mainostettiin ja paras gmv luvattiin palkita. Lopputulos: vain yksi (joka ei ollut huono, päinvastoin). Ajan puute se ei voinut olla; seuraavan ohjelman alkuun oli rutkasti aikaa. Tuliko kisaan vain yksi gmv? Jos näin oli, sen olisi voinut mainita katsojille. Jäi vain sellainen kuva, että peli-videoita syrjittiin oikein olan takaa. Toivoisin tuleviin kisoihin hieman suurempaa otantaa kys. videoista, varsinki jos yleisön tiedossa on kategorian (ehkä väärä sanavalinta, mutta en keksinyt parempaa tähän hätään) olemassaolo.
Anonyymi
Ja otannalla tarkoitan, että kaikki mahdolliset esikarsinnan läpäisseet pelivideot näytetään. Toki jos kisaan tulee vain yksi tai ei yhtään GMV:tä, tälle emme mahda mitään.
Anonyymi
Hei, evegurumi.

Tässä on alkuperäinen anon, jolle vastasit. Toivottavasti et ymmärtänyt täysin väärin miksi kritisoin perusteluja. Otin tuon kommentin esimerkiksi ja olisin tarttunut siihen jokatapauksessa, mikäli perustelut olisivat olleet yhtä laihoja (kuten itsekin tämän sanoiksi puit) muiden videoiden suhteen. Hyvillä perusteluilla kyetään jopa muuttamaan katsojan suhtautumista videoon. Nyt siinä ei onnistuttu. Kuten itse sanoit, tulisi välttää kommentoimasta itse animen toimivuutta kappaleeseen, sillä se antaa helposti mielikuvan, että tuttu sarja tuki sijoittumispäätöstä, näin ei saisi olla.

Toivon kuitenkin, ettet lähtisi arvailemaan ainoastaan tämän perusteella, mistä pidän ja en pidä videoissa. Yllätyt varmaan, kun kerron, että itse pidän tärkeimpänä: tarinankerrontaa, hyvää rytmitystä ja oikeanlaista tunnelmaa. Aivan samoja elementtejä kuin sinäkin. Tämä kaikki on myös mahdollista toteuttaa tasapainossa efektien kanssa, minkä monet tuntuvat unohtavan. Video voi olla sekä teknisesti, rythmityksellisesti että tarinankerronnallisesti upea kokonaisuus. Mikäli haluat rehellisen mielipiteeni, kisassa oli mielestäni paremmalla rytmityksellä ja tarinalla varustettuja videoita kuin omasi, mutta videosi ei missään nimessä ollut mielestäni huono.

Näin summatakseni: suurimpana vääryytenä kisassa näin, ettei teknisen puolen arviointiin keskitytty ollenkaan. Tämähän olikin sula mahdottomuus, sillä tuomarit eivät tästä puolesta mitään tienneet.

Asia mitä oikeasti ainoastaan kommentoin liittyen omaan videoosi oli: BD-menujen käyttö. Toinen anon summasi menujen hyödyntämisen mielipiteeni aika hyvin. Kunnioitukseni videotasi kohtaan lopahti hieman, kun sain tietää, että efektit eivät olleet itse tekemiäsi vaan jonkun toisen editorin käsialaa (joku nekin menut on editoinut). Mielipiteeni siihen ei muutu, että halpoja oikoteitä pitäisi välttää kun kyse on editointikilpailusta. Ja kyllä, tämä on mielipiteeni silti, vaikka arvostankin eniten tarinankerrontaa, tunnelmaa ja hyvää rytmitystä.
evegurumi
Heippa alkuperäiselle anonille!

Kunnioitan mielipidettäsi kyllä, ja ymmärrän minkälaisia puutteita videossani näät. Käsitän myös, miksi näet BD-menujen käytön niin isona ongelmakohtana. Kiitän rakentavasta palautteesta, sillä sitä olen yksityisten tuomarikommenttien lisäksi saanut suorastaan harmittavan vähän. On toki aina kiva kuulla kehuja videostaan, tai että se on "hyvä ja koskettava" mutta en sinällään tee tällä palautteella juuri mitään. Haluaisin nimenomaan kuulla, mikä siinä koettiin hyväksi tai huonoksi, tai vaikka koskettavaksi.

En saanut tuomareiden julkisesta kommentista kuitenkaan itse niin vahvaa vibaa siitä että nyt on vain valittu akselilla "jes, lempikappale/lempianime, hyvä juttu oli." Koen sen niin, että he kokivat erityisesti videon tarinankuljetuksen onnistuneen, mitä pidän kyllä itse ihan ansiona. Olen kuullut tällaisia kommentteja jopa henkilöiltä, jotka eivät ole itse nähneet Madokaa, eli kaipa se ainakin joillekin toimi.

Kiitos joka tapauksessa palautteesta videoni suhteen! Tiesin jo BD-menut äkätessäni, että tästä eivät varmaan kaikki pidä, ja otin tavallaan tietoisen riskin. Nyt se näyttää haittaavan enemmän toisia ja vähemmän toisia, mutta ymmärrän kyllä heitäkin joita se haittaa paljon. [Stressasin tästä myös jonkin verran ennen kuin lähetin videon.] Mutta tuomaristoa se ei näemmä haitannut. Tällä kertaa näin. Kritiikistäsi huolimatta on toki myös ilo kuulla, ettet pitänyt videotani täysin epäonnistuneena.

Aion osallistua varmaankin myös Kesädesuun ja pidän mielessä, ettei Madoka-videon kaltaista oikopolkua enää tapahdu. Tämähän oli tosin kikka joka sekin toimii vain kerran jos on toimiakseen, ja nyt se on käytetty jo tähän videoon. Katsotaan mitä tuleman pitää!
Villsson
Pakko vielä itsekin osallistua tähän keskusteluun :D

En tiedä käsitinkö nyt väärin mutta sanonpahan silti mielipiteeni tähän asiaan vielä tässä. Eli siis tosiaankaan minusta efektit pelkästään ei tee videosta hyvää vaan se kokonaisuus, eli miten on yhdistetty efektejä itse videoon ja tarinankerrontaan. Itse myöskään en pidä hirveästä ADHD väridiskosta josta ei saa yhtään mitään selvää (Ellei video selvästi ole tehty vain sitä varten että se on joku ADHD värishow joita näkee usein mm. Uplifting AMV:ssa) mutta minusta se että videossa ei ole efektejä ei pitäisi olla se asia miksi videota ei voisi päästää finaaliin.

Ymmärrän kyllä mielipiteet siitä että tykkää kun joku panostaa ihan kunnolla videoon jossa on hienoja efektejä ja kaikki on täydellisessä harmoniassa mutta entä ihmiset jotka eivät ehkä osaakaan kaikkia editointiohjelmien saloja, ei välttämättä osaakaan maskata taikka tehdä hienoja 3D-efektejä? Itse sain nyt sellaisen käsityksen että sellaiset ihmiset ei pitäisi osallistua kisaan koska he eivät ehkä osaa tehdä todella hienoja efektivideoita jossa on myös hyvä tarinankerronta ja sopiva biisi. Sen takia minusta vaikka AMV jossa ei ole käytetty yhtään maskaamista ja efektit koostuu vaikka tyyliin parista zoomauksesta ja blurrista niin on aivan yhtä hyviä kuin niiden AMV jotka käyttää hurjasti efektejä, kunhan muut asiat onnistuu sitten hyvin.

Omasta mielestä se on ärsyttävää AMV -kisoissa joka saa ainakin itselle turhautuneen fiiliksen on se jos näet samalta tekijältä monta finaalivideota taikka jos sama tekijä vie monen kategorian palkinnot. Ymmärrän kyllä jos joku tekee hyviä amveja että pääsee finaaleihin ja myös mahdollisesti palkintosijoille mutta vähän tuntuu silti itselle hölmöltä se että jos sama ihminen rohmuaa puolet palkinnoista ja on saanut sen 5 videota finaaliin asti. Varsinkin jos sama ihminen on vielä ollut ties kuinka monen AMV -kisan voittajana tai palkintosijoilla (Tietenkin eihän sille mitään voi jos joku vain yksinkertaisesti tekee niin hyviä amveja ja ei voi sanoa etteikö ne huonoja olisi mutta silti :P)

Pahoittelen jos olen käsittänyt väärin tai jos nyt pahoitin jonkun mielen tällä! Muistakaa että tämä on loppujen lopuksi vain minun mielipide :D
Anonyymi
Mielestäni efektivideota ei voida samantien leimata "ADHD-väridiscoksi". Olen silti Villsson kanssasi samaa mieltä, pelkästään efektit eivät tee videosta hyvää. Missään nimessä asia ei ole näin. Hyvä kokonaisuus on tärkeintä.

Editoimaan oppii vain opettelemalla, mikäli jotain ei osaa tehdä nyt, sen voi aina oppia tekemään. Kaikilla on sama oikeus osallistua AMV-kilpailuihin ja näin asian pitääkin olla. Se, että kokeneet voivat olla taidoissa huomattavasti aloittelijoita edellä on valitettavaa, mutta myös karu totuus.

Viimeisestä kommentistasi en ole samaa mieltä. Kenelläkään editoijalla ei ollut tässä kilpailussa kuin maksimissaan kolme videota finaalissa. Tämä on aikalailla asettunut standardiksi kaikkialla, mikä on mielestäni ihan ok. Mieluummin katson saman editoijan monta hyvää videota kilpailussa kuin monta keskinkertaista eri editoijilta. Nämä kilpailut on pääasiassa järjestetty kuitenkin viihdyttämään yleisöä. Olen pahoillani mikäli tämä mielipide loukkaa jotakuta.

Pakko tuoda vielä esille itseäni mietityttänyt asia kilpailussa. Hämmennyin hyvin suuresti, että miksi vain kolme tuomaripalkintoa kilpailussa? AMV-kilpailuihin luulisi tulevan kasapäin videoita ja se, että niistä valitaan ainoastaan kolme parasta on tavallaan surullista. Mikäli halutaan tuoda uusia tuulia kilpailuun, palkintojen määrää olisi ehkä hyvä lisätä. Se ei ole keneltäkään toiselta pois ja uudet editoijat rohkaistuisivat osallistumaan varmasti herkemmin uudelleen, mikäli saavat mahdollisesti tunnustusta.
Anonyymi
"Editoimaan oppii vain opettelemalla" noh tämä voisi olla ihan hyvä jos tietäisi vaikka mistä löytäisi jotain amv tutoriaaleja tai jotain t. Tehnyt videoita melkein 9 vuotta ja silti efektit näyttävät todella amatöörimäisiltä jos niitä uskallan yrittää :p. Huvittaa varsinkin että palautteessa tuli että voisin olla kunnianhimoisenpikin, kun videoni onnistui juuri sillä että otin vähän takapakkia ja en yrittänyt liikoja kikkailla (toisin kuin muutamassa muussa videossa joissa haukkasin aivan liian isoja paloja ja päädyin kammottaviin efekti mössöihin) Ehkä pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja etsiä jostain Googlen syövereistä niitä tutoriaaleja....
Voisin vielä efekteistä sanoa että on ne kyllä kehittyneet ihan hirveästi vuosien saatossa ja on paljon hankalampi päästä sisään näihin juttuihin kun ei ns. "Ole tarpeeksi hyvä". Helppoa se oli aikoinaan kun pystyi vaan movie makerillä niitä väsäämään ja siinä se. Nykyäänhän tarvitsee kaiken maailman Sony Vegasit sun muut ja sitten vielä sen efektien tekemisen taidon(ei vegasia mitään vastaan käytänhän sitä itsekin, vertaan vain kuinka on asiat muuttuneet). Tuli tässä myös mieleen se että osalla ihmisistä ei niin ammattimaiset ohjelmat edes toimi kunnolla. Itselläni pöytäkone pistää jo vastaan ihan yksinkertaisillakin videoilla :/. Se voi kyllä olla varmaan todella lannistavaa aloittelijalle nykyisin (itseänikin osaa lannistaa aika paljon).
Mutta joo ja sitten muihin juttuihin.
Minuakin ihmetytti myös se ettei tuomaristo videoiden tekemisestä niin paljoa tuntunut tietävän.
Erittäin tärkeää haluan myös sanoa, että olisi hyvä laittaa joku varoitus vähän niihin rankempiin videoihin, vaikka tapahtuma olisi k-18! Se Blood drool video oli kyllä mielenkiintoinen mutta on varmasti niitä joihin sen verran rankat aiheet ja teemat voivat todellakin ottaa sydämestä.
Mutta asiasta toiseen olisi kiva löytää palautetta ihmisiltä siitä Oon vielä samanlainen videosta, jos kukaan viitsii laittaa (ihan vaikka vaan sinne youtubeen tai jotain, kamala self promo mutta haluaisin vaan saada ihmisiltä palautteita x) )
Mutta joo, sellasia mielipiteitä minulla ja anteeksi että tungin palion eri juttuja samaan en jaksanu erikseen lähtee kirjoittamaan. Anteeksi myös, en ole hyvä kirjoittamaankaan (ja on viel 3 aamulla mikä auttaa asiaa paljon!). Toivottavasti tässä on edes jotain tolkkua :P
Rakkaudella, SailorSpiral
Anonyymi
Yleisön suosikki: Calling All The Monsters, tekijänä teizii- videon linkki löytyy täältä. Liittäkää listaan... https://www.youtube.com/watch?v=GhcT90FybzY

T:Teizii
Anonyymi
Ja sailorspiralin Oon vielä samanlainen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=M8LRx-vg9HY
Anonyymi
Ei se ole kunnon perustelu, että "tuomaristo päätti videon parhaaksi"! Ottaisitte mallia viime amv-kisojen perusteluista, esim. Yukiconista, Yukiconilla oli sentään kunnon perustelut jo itse kisassakin sekä blogipostauksessakin! Hyvien tuomareiden pitää osata perustella, että miksi juuri tämä video voitti, eikä vain sanoa että "nokun tämä me päätettiin parhaaksi". Parannusta tuomaristoon sekä perusteluihin!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!