Ohjeita meidokahvilaan

Kirjoittanut
Luminescence

Kävijöiltä on ajoittain tullut kyselyä, miten Desuconin meidokahvila toimii, joten valotamme tällä kertaa hieman Café Ichigon konseptia!

Café Ichigon päätavoitteena on saada asiakkaat viihtymään ja rentoutumaan vierailunsa aikana aina sisääntulohetkestä alkaen kahvilasta poistumiseen saakka. Kahvilaamme on ehdottoman tervetulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta! Meidot ja butlerit toivottavat asiakkaat tervetulleeksi kumarruksen kera, ja saattavat pöytään - jokainen pöytäseurue saa toiveidensa mukaan oman meidon tai butlerin palvelemaan vierailun ajaksi. Palvelu tapahtuu suomen kielellä, ja tarjoilijan saa kutsuttua palvelemaan heiluttamalla pöydällä olevaa rusetilla koristeltua sauvaa.

Café Ichigossa on tarjolla kahvin, teen ja virvoitusjuomien lisäksi suolaista purtavaa (esim. täytettyjä leipiä, salaattia ja pizzaa), sekä makeita leivonnaisia (mansikkakakkua, pullaa ynnä muuta). Hinnat ovat samat kuin Kanrestan omassa itsepalvelukahvilassa, eikä meidokahvilan palvelusta peritä ylimääräistä maksua. Café Ichigossa on myös tarjolla Kanrestan kahvilan tarjonnasta poikkeavia spesiaaliherkkuja!

Japanilaisissa meidokahviloissa käyneille saattaa olla tuttuja "ruokataiat", joita meidot tekevät loihtiakseen annoksista entistä maukkaampia. Myös Café Ichigon meidot tekevät näitä loitsuja asiakkaiden toiveesta, ja halutessaan asiakkaat voivat osallistua loitsun tekoon!

Perinteisen ruokailun lisäksi Café Ichigo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pelata ilmaiseksi pieniä pelejä meidon tai butlerin kanssa. Peleihin kuuluu alias, muistipeli, ristinolla - sekä uutuutena söpö donitsipeli. Lisäksi ruokailun jälkeen on mahdollisuus ottaa yhteinen polaroid-kuva meidon tai butlerin kanssa (hinta 2€/kuva).

Kahvilavierailun päätteeksi tarjoilija saattaa asiakkaan/pöytäseurueen Kanrestan kassalle. Polaroid-kuvat maksetaan suoraan meidokahvilan työntekijöille. Huomioittehan lopuksi, että meidokahvilan työntekijöitä ei sovi valokuvata kahvilan sisällä - sen sijaan esimerkiksi omien annosten kuvaaminen on sallittua. Kahvilan ulkopuolella meidoja ja butlereita saa kuvata, jos he antavat siihen luvan. Lisäksi muistuttaisimme vielä, ettei omien eväiden tuominen kahvilaan ole sallittua.

Sydämellisesti tervetuloa Café Ichigoon, ja toivottavasti viihdytte! ♥
Toivoo Café Ichigon meidot ja butlerit sekä kahvilavastaava Ilse

 

koulutus

Kommentit

Anonyymi
Milloin kesän Desuconin maid-haku alkaa? :3
Anonyymi
Hei, samaa kyselisin itsekin ja haluaisin mukaan. Olen parina vuonna ollut työvoimana Frostissa, mutta aina halunnut meidoksi. Yritän ottaa sinuun yhteyttä Anikin kautta....
Luminescence
Hei!

Meidokahvila ei tällä kertaa hae kesäksi uusia meidoja tai butlereita. Uusista mahdollisista hauista ilmoitetaan täällä blogissa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!