Perjantai-ilta ja Desulounge!

Kirjoittanut
DHawk

Terveiset Desupaniikista! Koska coniin alkaa olla aikaa noin kymmenen päivää ALLE VIIKKO :O, on aika julkistaa hengaajille hengattavaa - perjantai-illan Desulounge.

Aika pieniä vesilaseja. © 2013 Tomasz Niewiarowski

Pieniä vesilaseja. Tai jotain vastaavia. © 2013 Tomasz Niewiarowski

Ennen iltabilevastaavaksi ylentymistäni ehdin harjoitella kyseistä tonttia pari kertaa DesuTalks-tapahtuman yhteydessä. Siinä missä Talks on istumis- ja hiljaaolemispainoitteinen tapahtuma, tuli jatkoille vähän haastavampia vaatimuksia - muun muuassa sellainen, että ei saa blästää musaa täysii. Siinä missä meitsi ehkä ensimmäisellä kerralla ei ihan kyseistä kohderyhmää tavoittanut, seuraavat iltamat menivät jo paljon smuuthimmin - sushin ja kevyen taustamusan parissa saatiin niin hyvät illanvietot aikaiseksi, että jopa ex-pääjärjestäjämme vaimo niitä kehui.

Sieltä kumpuaa siis se, että Myyntipöytäsali on virkistäytymiskäytössämme myös Desucon-perjantaina 20:00-24:00! Baari on auki ovien korkkauksesta alkaen, joten kun ensimmäisen conipäivän kiireet alkavat hellittää, ota frendit messiin ja tule lämmittelemään coniviikonloppua ja tulevia conituttavia tuttujen ja tuoreiden Desudrinksujen äärelle!

Siinä missä ilta on rauhallisempi ja loungemaisempi kuin lauantain iltabilemeiningit, ei musapuolta ole ihan täysin unohdettu. Perjantai-illan suit up! -viihdyttäjäkaksikon muodostavat...

Movestache


Viikset tulevat jälleen muotiin Desuloungessa! Movestache on ehtinyt tiiviin coniuransa aikana kiertämään levysoitinten takana pohjoismaiden suurimmat animetapahtumat, joten paluu juurille Desuconiin tehdään vähän miehelle erikoisemmalla tavalla - jätetään tuhmat bassolinjat odottamaan seuraavaa iltaa ja tarjoillaan loungehyvää ja chillimpää funkkisettiä!

Nixxu

ConTV:stä tuttu herrasmies laskeutuu Desuloungeen! Nixxu on puskenut Helsingin klubiskeneä mitä erilaisimpiin suuntiin vuosien varrella, ja Desuloungeen mies lupautui tuomaan tullessaan armottoman arsenaalin animejazzia.

Aikataulua jäbien seteillä ei ole, vaan bäk-tö-bäk-hieromista on siis tiedossa koko illan ajan!

Isompia vesilaseja. © 2013 Tomasz Niewiarowski

Olemme myös sorvanneet hieman Desudrinkki-listaamme! Mitä pitääkään sisällään esimerkiksi Shotto!Chocolate? Koska emme sitä voi erinäisten lakiteknisten seikkojen vuoksi sitä täällä kertoa, niin tule mukaamme selvittämään sitä Desuperjantaina ja - aivan - hengaamaan kanssamme hyvän conin avauspäivän illanvieton ajan!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!