Desucon - Connecting people

Kirjoittanut
Isperia

Meille Desuconia järjestäessämme kenties olennaisin asia on aina ollut harrastajien yhteen saattaminen. Animeharrastus ei Suomessa vertaudu harrastajamäärissä ihan jääkiekkoon eikä conien ulkopuolella animeharrastajilla ole luonnollista paikkaa tavata toisia harrastajia rennoissa merkeissä. Olemmekin pyrkineet luomaan Desuconista tapahtuman, johon on paitsi helppo tulla, on siellä myös helppo jutella ihmisille.

Jokaisessa kohtaamisessa on olemassa mahdollisuus myös ystävyyden kehittymiselle aina romanttiseen suhteeseen asti. Animeharrastajien toisiinsa tutustumista ja tällaisia kohtaamisia lisätäksemme lanseeraamme tänään uuden deittipalvelun, Tsundrin.

Tsundr - Suomen animein deittipalvelu!Pääset Tsundriin kuvaa klikkaamalla!

Tsundrin myötä pystymme tarjoamaan animeharrastajille ennennäkemättömät mahdollisuudet tutustua toisiinsa. Tsundria käyttäessä ei myöskään tarvitse huolehtia conissa perään liimaantuvasta fedoraherrasmiehestä eikä cossistasi liiaksi ihastuneesta fanitytöstä. Mikäli keskustelu Tsundrissa muuttuu sävyltään ikäväksi, voi keskustelun lopettaa helposti ja tarvittaessa myös raportoida toisen käytöksen. Tsundr onkin näin myös huomattavasti turvallisempi tapa, ja mikä parasta, tutustua voi poistumatta kotoa!

Tsundr avaa uuden aikakauden Desuconin historiassa. Valitettavasti tämä merkitsee samalla myös toisen aikakauden päättymistä, sillä olemme Desuconissa aina uskoneet täysillä tekemiseen: puoliksi tekemällä kun ei saa aikaan muuta kuin huonoja tuloksia.

Desucon lopettaakin tapahtumien järjestämisen ja keskittyy jatkossa puhtaasti digitaalisten kohtaamisen edistämiseen. Näin kesän Desucon jää viimeiseksi tapahtumaksemme.

Tsundriin keskittymällä pystymme lanseeraamaan palveluun nopealla aikataululla huomattavasti uusia ominaisuuksia. Kesäksi olemmekin suunnitelleet Tsundrille mobiilisovellusta, jonka avulla on mahdollista löytää juttuseuraa myös keskellä kaupunkia! Ei enää ikinä yksinäisiä kahvitteluhetkiä vieraassakaan kaupungissa.

Tämän muutoksen myötä tahdomme kiittää kävijöitämme vuosien varrelta ja toivomme että olette mukanamme myös kun otamme uusia askelia Tsundrin kanssa!

Kommentit

Enviel
Kerrassaan mainio uudistus! Jokohan nyt löydän vihdoin loliansawaifuni?
Aassi
Huhu, kiitos tästä ;) Kannatetaan ;) Hihi
Raura
Puhdas lol :D
perttu.hanhimaki
1.4.2015 00:00
mikä päivä
Zalakke
Ehkä minä vihdoinkin selviän eroahdistuksestani ;_;
Anonyymi
meen ettimään söpön transgender cossaaja husbandon! ;u;
Anonyymi
Sinänsä haikeeta, mutta kuiteski erittäin muikean huikea tämä uusi juttu! ^u^
Anonyymi
Oman waifun löytäminen conista oli hankala homma ujouden takia. Nyt olen yhtä aikaa sekä katkera siitä että se oli näin hankalaa itselle että iloinen muiden puolesta nwn
Kuru
Nyt kyllä palautetta että missä kaikki klassikot tuosta taulukosta on???? Kaameaa shaibaa, kyllä minä ainakin mieleni pahoitin.
TheAntiStar
Pystyyköhän tuota profiilia mitenkään poistamaan? :D Halusin vain käydä katsomassa, millainen aprillipila on kyseessä, mutta menin sitten ajatuksissani luomaan deittisivulle käyttäjän. Tarvetta waifulle tai husbandolle ei tällä hetkellä ole joten... Apua. :D
Kuru
Ei pysty poistamaan, nyt sun on ihan pakko ettiä waifu tai husbando, halusit tai et!
TheAntiStar
Innostuin sittenkin eli ei enää hätää :D
Minzi
Mitäs sitten kun toi itkee vain viimeistä korttia kokoajan? :--(
Eli eikö pääse enää selaamaan kaikkia tsundrlaisia taas läpi jos on jo kerran katsonut ne?
Anonyymi
Onks tää aprillipila?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!