Taidekujalle ilmoittautumisen uudistuneet tuulet

Kirjoittanut
Suiggari

Hyvää kevättä kaikille potentiaalisille kujalaisille ja muillekin kiinnostuneille kävijöille! Kevät etenee huimaa tahtia, ja kujavastaavankin on aika höpöttää taidekuja-asioista. Muutoksia on nimittäin luvassa, joten lukekaa eteenpäin!

Taidekujan portfoliohaku tulee uudistumaan: entisestä sähköpostilla tehtävästä portfoliohausta luovutaan (vaikka varsinkin kauneimpia, hyvin mietittyjä portfolioita ikävä tuleekin ;___; ), ja nyt siirrymme helpompaan, lomakemuotoiseen portfoliohakuun. Kysyttäviä asioita on myös vähennetty: sivuille ja kujakatalogiin tulevia tietoja kysellään kujalle päässeiltä henkilökohtaisesti jottei hakemuksista tule liian köykäisiä. Haku tapahtuu työvoimahaun tapaan desuprofiilien kautta, joten myös lomakkeen täyttö helpottuu perustietojen osalta. Huom! Muistathan varmistaa että desuprofiilin tietosi (nimi, sukunimi, ikä, puhelinnumero) ovat oikein, muuten lomake ei tule perille!

Lomake löytyy täältä ja se on hyvin yksinkertainen: tällä kertaa kujalle hakevan/hakevien perustietojen lisäksi kysytään toivottua päivää, pöydän kuvausta, kujallaolokertoja ja 3-5 työnäytettä linkkien muodossa (mm. deviantArt, tumblr, erilaiset kuvanhostauspalvelut kuten imgur, tinypic, puush yms. yms. HUOM. linkit mieluiten yksittäisiin kuviin!). Työnäytteitä voidaan käyttää myöhemmin myös mahdollisesti mainostarkoitukseen, eli kannattaa valita ne huolella! Päivätoiveissa olisi toivottavaa lisätä perustelut (esim. koko lauantai menee cossikisassa/sunnuntaina kyyti lähtee jo aamulla) jos toinen päivä ei aivan ehdottomasti käy! Mainitsethan myös lisätiedoissa mahdollisista pöytätoiveista, mutta otathan huomioon että kaikkia toiveita ei pystytä toteuttamaan - pöydille 18 ja 19 eivät kaikki halukkaat mahdu.

Lisäksi niille kujalaisille, jotka eivät kujalle päässeet, ei huolta: pidämme yllä myös varasijalistaa, joten kujahakujen jälkeen kannattaa pitää yhteyttä jos ei tärpännyt!

Muuten haku ei ole muuttunut: viiden hengen puolueeton raati valitsee niin aloittelijoita kuin kokeneitakin ainoastaan töiden ja pöydän kuvauksen perusteella - nimiä EI kerrota raadille, ja valinnoissa korostetaan puolueettomuutta ja reiluutta.

Raati työssään. Kuva ei välttämättä liity tapaukseen.

Taidekujahaku alkaa nyt, ja päättyy 26.4. Haun tulokset julkaistaan 29.4, eli kannattaa olla aktiivinen lippujen oston kanssa! Ongelmatilanteissa voit kuitenkin ottaa yhteyttä suiggari@desucon.fi.

Nähdään siis kujalla, ja pistäkää hakemuksia tulemaan!

Kommentit

Candykitten
Osaatteko sanoa, että mihin kellonaikaan ne haun tulokset julkaistaan sillon 29.4?
Anonyymi
Hei, onko tuloksia vielä julklstettu kaikille hakijoille?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!