Tsun tsun, dere dere!

Kirjoittanut
Isperia

Tsun tsun

 

Hyvää alkanutta huhtikuuta!

Kuten varmaan kaikki hoksasivat tänä mediakriittisyyden epävirallisena juhlapäivänä, ei Desucon ole luopunut tapahtumien järjestämisestä vaihtaakseen pelkästään deittipalveluiden lanseeraamiseen. Kesän Desucon on pian tulossa, ja lipunmyynnin alkuunkin on enää jokunen päivä aikaa.

Tsundr alkoi aprillipilana, mutta on ylittänyt tänään kaikki odotuksemme. Kirjoitushetkellä palvelussa oli 201 aktiivista käyttäjää ja 681 profiilia, viestejä on lähetetty tuhansia tunnissa iltapäivästä eteenpäin ja sivun näyttökerrat lienevät kohta seitsennumeroisissa luvuissa. Tsundr onnistui juuri siinä, mitä varten se - vitsinä kylläkin - rakennettiin. Se on tuonut ihmisiä yhteen, saanut ihmisiä keskustelemaan toisilleen, tutustumaan ja toivottavasti myös pitämään hauskaa.

Vaikka kyseessä oli aprillipila, emme ainakaan vielä aio sulkea Tsundr-palvelua heti aprillipäivän jälkeen.

Emme lupaa, kuinka kauan palvelu on käytössä, ja mikäli palvelun kanssa ilmenee jatkossa ongelmia, saatamme harkita sen sulkemista. Mutta ainakin tilapäisesti kaikille vielä kerran oikein hyvää huhtikuuta ja tsundrin kanssa ihmettelyä.

Desuconissa nähdään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Cuteness
YAASSS! :'D sain sieltä hirveesti kavereita 8)
Anonyymi
Tsundr oli kyllä hyvä veto! Onko mahdollista nähdä esim listaa niistä henkilöistä, kelle on iskenyt peukun alas? Pari vahinkoklikkausta on päässyt tapahtumaan... ;/
Teppo "Isperia" Suominen
Ikävä kyllä ainakin tällä hetkellä valinta on lopullinen.
Anonyymi
Mahtii!

Onko muuten niin, ettei profiilin tietoja pysty päivittämään kun tiedot on syöttänyt kertaalleen? Ainakin omalla kohdallani uudet tiedot näkyvät profiilisivulla mutta eivät taasen päivity lainkaan chatin puolelle.
Teppo "Isperia" Suominen
Tutkimme asiaa, päivitettyjen tietojen pitäisi kyllä muuttua koko palveluun.
Anonyymi
Ette ole sanoneet, mutta kuinka saa tsundr tillin poistetua? Olin laitamassa omaan käytööni sitä, kunnes erästä henkilökohtaisesta syystä päätin, etten sitä ala todelakaan käytää. Asetuksista ei löytynyt mitään poistosta, jotten mistä on kyse?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

profiilien poistaminen palvelusta ei tällä hetkellä ole mahdollista, mutta voit asettaa profiilisi statukseksi "ei löydettävissä" jolloin se ei näy muille käyttäjille palvelussa lainkaan. Mikäli haluat profiilisi täysin pois tsundrista, voit laittaa mailia osoitteeseen teknik@desucon.fi.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Iia
Tuota en osaa näköjään käyttää sivustoa ollenkaan, selaa napista saan ensimmäisen aina näkyviin joo, mutta miten niitä muita alla olevia kortteja pääsee katsomaan? :O olen koittanut kaikkea mahdollista mitä keksin niin kokeilla mutta en saa toimimaan. Osaako joku auttaa? Kiitos!!
Noora "chinor" Kontio
Päästäksesi seuraavaan korttiin tulee sinun antaa joko sydän tai alapeukku ensimmäiselle kortille. Voit myös kokeilla päivittää sivua, jolloin päällimmäisen kortin pitäisi olla eri kuin viimeksi.

Alapeukun saaneet ovat siis niin ikään "hylättyjä" eivätkä tule enää uudestaan selattavaksi, ellet käy poistamassa antamiasi alapeukkuja asetuksista. Tällöin kaikki alapeukun saaneet kortit tulevat uudelleen tarkasteltavaksi. Sydämen saaneet poistuvat myös jonosta, mutta mikäli sydämen saanut on antanut myös sinun profiilillesi sydämen, tulee teille match ja pääsette keskustelemaan toistenne kanssa.

Toivottavasti tämä auttoi, hauskaa tsättäilyä! :3
Iia
Kiitos tästä oli suuri apu :)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!