Tee meille mainos ja voita!

Kirjoittanut
Isperia

Animeconin kunniaksi Desucon julistaa alkaneeksi suuren mainoskilpailun! Tee meille kilpailuaikana mainos ja voit voittaa itsellesi ja kaverille liput Desucon Frostbiteen 2017!

Eli mitä?

Desucon julistaa alkaneeksi mainoskilpailun, jonka voittaja saa palkinnoksi 2 lippua Desucon Frostbiteen 27.-29.1.2017. Tarkemmat kilpailusäännöt löytyvät tämän postauksen lopusta.

Miksi mainoskilpailu?

Desucon on aina perustunut ajatukselle tapahtumasta, joka tehdään harrastajilta harrastajille. Koska meidän vastaavien aivonystyrät eivät varmasti koskaan keksi kaikkia luovimpia, villeimpiä ja hulluimpia mainosajatuksia, toivommekin nyt myös teiltä ideoita ja ennen kaikkea mahtavia teoksia. Desucon ei olisi Desucon ilman kävijöitään, ja haluamme että tämä näkyy myös mainoksissamme.

Mitä me haluamme sinulta?

Tee meille mainos! Nyt saa irrotella ja pistää vähän enemmänkin sekaisin. Mainos voi olla ihan mitä tahansa - kuva, video, äänite, näiden sekoite, slogan tai vaikka amv. Arvostamme työssä pilkettä silmäkulmassa, hyvää meininkiä ja luovaa hulluutta. Lisäpisteitä saa myös ensi vuoden tapahtumien päivämääristä, mutta niiden käyttö ei missään nimessä ole välttämätöntä - tärkeämpää on, että mainos on Desuhenkinen. Työn täytyy myös olla jotain sellaista, jonka voit palauttaa twitteritse meille: tägää meidät (@desukun) mainokseesi ja lisää siihen #Desumainos. Ikävä kyllä veistos ei siis tällä kertaa voi sellaisenaan osallistua, mutta jos ehtisit videoida tai kuvata veistoksesi pääsee sekin mukaan kilpailuun.

Desucon Frostbite 2017: 27.-29.1.2017

Desucon 2017: 16.-18.6.2017

Paljonko tähän on aikaa ja kuka saa osallistua?

Kilpailuaika on (suhteellisen) lyhyet 2 viikkoa, eli 9.-22.7. Työn täytyy olla palautettuna meille 22.7. keskiyöhön mennessä kelvatakseen kilpailuun. Osallistua saa kuka tahansa, jolla on idea mainoksesta ja mahdollisuus se toteuttaa.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Desuconista kiinnostunut. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kilpailun päätyttyä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittanut työ julkaistaan Desuconin sivuilla ja Twitterissä.

3. Kilpailun palkintona on 2 lippua Desucon Frostbiteen 27.-29.1.2017.* Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

4. Kilpailuaika on 9.-22.7.2016.

5. Osallistumalla kilpailuun annat Desuconille luvan esitellä kilpailutyötä Desuconin web-sivustolla sekä sosiaalisessa mediassa osana kilpailun tulosten julkistusta. Kaikesta muusta kilpailutyön käytöstä sovitaan erikseen. Tuotosten oikeudet säilyvät luojalla.

6. Kilpailutyö palautetaan twitterin välityksellä tägäämällä @desukun ja lisäämällä twiittiin #Desumainos.

7. Kilpailun tuomareina toimivat Desuconin 2016 vastaavat.

*Desucon Frostbite 2017 on ikärajallinen tapahtuma. Kilpailuun osallistuja on itse vastuussa kyvykkyydestään osallistua tapahtumaan. Liput eivät ole henkilökohtaisia, vaan voittaja voi antaa ne eteenpäin.

Kommentit

Anonyymi
Eikö mainoksen teoreettinen suunitelu riitä, sillä osaan itse ideoida hyvin, mutta en piirtää edes käsin?
Teppo "Isperia" Suominen
Voit toteuttaa myös suunnitelman ja toimittaa sen meille! All techniques allowed.

Jos kaveripiiristäsi löytyy piirustustaitoinen, voitte toki toteuttaa projektin myös yhdessä - lippuja irtoaa kuitenkin kaksi.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Saako kilpailuun osallistua usealla työllä sama ihminen, jos joku on tosi idearikas, vai onko rajoitus 1 kisatyö / osallistuja?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

kilpailuun voi palauttaa useamman työn, joskin suosittelemme tietenkin panostamaan ensin yhteen työhön kunnolla.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Saako Desuconin logoa käyttää mainoksessa?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

Voit käyttää logoa mainoksessasi! Löydät linkit logoihin esimerkiksi täältä: https://desucon.fi/desucon2016/medialle/

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Tuossa kilpailuaika kohdassa taitaa olla virhe siinä lukee 4. Kilpailuaika on 9.-22.7.2017.
Mutta eikö tämä mainos video pitäny tehdä Desucon Frostbite 27.-29.1.2017 varten joten eikö siinä pitäsi lukea 2016 eikä 2017 vai onko kyseessä kaksi kilpailu????
Teppo "Isperia" Suominen
Pitää paikkansa, korjataanpa virhe tuolta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!