Kahvilan haku työvoimahaussa

Kirjoittanut
Noredo

Hei ja oikein ihanaa syksyn alkua kaikille!

Täällä kirjoittelee Desun kahvilavastaava Tessa! Moni on varmaan ihmetellyt miksei meidohausta ole kuulunut mitään, kun yleinen työvoimahakukin käynnistyi jo eilen, maanantaina 12.9. Ei hätää, et ole missannut meidohakua, vaan tänä vuonna se tapahtuu samassa haussa conin muiden työtehtävien kanssa kompassissa! 
Työvoimahaku on nyt alkanut ja päättyy maanantaina 3.10. kello 23.59. Kannattaa laittaa hakemus tulille pikimmiten, sillä osaa työtehtävistä täytetään jo hakuajan aikana. Jos kuitenkin elämä vie mennessään ja havahdut työvoimahakuun vasta hakuajan loppupuolella kannattaa hakemus silti laittaa, suurin osa tehtävistä jaetaan kuitenkin vatsa hakuajan päätyttyä.

 Kuvan ottanut Mikael Peltomaa
Meidot toivottamassa conikävijöitä tervetulleeksi Desuconiin 2016. Kuvaaja Mikael Peltomaa

Päätös siirtää meidohaku kompassiin oli ihan työvoiman helpotukseksi: nyt voi hakea meidoksi, narikkaan tai infoon yhdellä ainoalla lomakkeella. 
Meidokahvilaan hakiessa tulee vapaa alue -kohtaan vastata lyhyesti kysymyksiin Mitä Meidokahvilassa työskentely on? Millainen on hyvä meidokahvila? Lisäksi tulee loppuun lisätä linkki omaan kuvaan. 


Jos halajat meidoksi tai butleriksi, kannattaa myös huomioida, että kahvilassa työskentelyyn kuuluu osana kaksi meidokoulutusta, joista ensimmäinen pidetään loppuvuodesta Tampereella ja toinen Sibeliustalolla ennen conin alkua. Sanana koulutus saattaa kuulostaa hieman tylsältä, mutta tosiasiassa se on oiva tapa tutustua tulevaan kahvilaporukkaan ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. 


Kuva kevään 2016 meidokoulutuksesta
Kuva kevään 2016 meidokoulutuksesta.

 Mikäli mieleen tulee heti jonkin sortin kysymyksiä kahvilaan liittyen voi laittaa kommentia alle tai suoraan minulle sähköpostiin osoitteeseen noredo@desucon.fi . 

Kommentit

Anonyymi
Tykkään tästä uudesta järjestelystä kun ei tartte stressata kuin kerran. :D En kuitenkaan tykkää koska nyt pitää stressata tuplasti kerralla ja pidempi aika!
Same Teitoku
Fiksu veto siirtää haku kompassiin! Ihmettelinki miksi haku on erikseen.

Tosiaan annoin kesädesun kautta palautteen meidokahvilan toiminnasta johon olin pettynyt.

Huomioikaa nämä asiat kun järjestätte kahvilaa:

-Asettakaa pöytiä sen verran että niissä voi istua. Kahvilassa osaan pöydistä ei päässy istumaan, koska tuoli oli liian lähellä seinää eikä 80kg mies päässyt niihin istumaan.

-Panostakaa ruokien laatuun! Tarjolla ollut colan makuinen panna cotta oli niin imelää että se oli lähes syömäkelvotonta. Tee oli myös ala-arvoista, joten suosittelen tarjoiltavaksi oolong-teetä. Oolong-teen kilohinta on keskivertoa korkeampi, mutta sen edullisuus kompensoituu sen haudutuskertoihin, joten se on suhteellisen edullinen tee. Eli samalla periaatteella, isoihin termareihin teetä, teestä mukiin ja asiakkaalle pöytään.

-Panostakaa kahvilan teemaan ja ulkonäköön. En oikein vakuuttunut meriteemasta kun ainoat meriaiheiset koristeet olivat paperiset merenelävät seinillä. Ottakaa mallia Traconin meidokahvilasta!

-Meidon asiakaspalvelu oli surkeaa. Ymmärrän sen että meidotkin ovat ihmisiä, ei ole alan koulutusta ja heillä voi olla huono hetki tai asiakas ei vaan miellytä, mutta se kokemus asiakkaalle että hänen halutaan syövän mahdollisimman nopeasti tilaamat ruuat ja seuraava asiakas tilalle jättää erittäin surkean fiiliksen.

-Jos hymy ei tule luonnostaan, jätä se kokonaan pois. Olen mielummin resting bitch face-ilmeen omaavan palveltavana, joka on oma itsensä, kun sellaisen joka feikkaa käytöksensä leveällä tekohymyllä.
Meidokahviloita on monenlaisia, sen ei tarvitse olla pelkästään moekahvila.
Jalle
Pakko tulla komppaamaan Same Teitokun kattavaa kommenttia, hyviä pointteja otit esille!
Anonyymi
Viime kesänä musta Meidon kahvilassa oli parhaita ruokajuttuja ikinä, ainakin aikaisempiin vuosiin verrattuna. Nimetkin sopi teemaan hienosti. Ja tuo Pannacotta Colaherkku oli just parasta. Söin ainakin kolme niitä ja kaikki kaveritkin kehui! Toki makuja on monia, mutta meiän porukan mielestä se oli yks koko conin paras juttu.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!