Lisää cosplay-kisoja talveen!

Kirjoittanut
riko

Euro Cosplay Gathering -karsinnan mahtavuuden lisäksi Desucon Frostbitessä nähdään kaksi uudempaa kilpailua! Aikaisemmin nähtyä Hall cosplayta ei nyt Frostbitessa tule olemaan vaan, normaalimpi yksilö-cosplay-kilpailu sekä photoshoot-kilpailu tulevat talviselle Sibeliustalolle. Toivottavasti alkava talvi tuo erityistä inspiraatiota cosplayn puolelle, niin sisällä ahertaessa huonon sään vallitessa kuin missä tahansa cosplaykuvia ottaessa. Merkitkää tärkeät päivämäärät ylös, ja eikun työn aherrukseen!

Yksilökilpailussa tarkoituksena on rohkaista harvemmin kisanneita lavalle, eikä kilpailuun kuulu esitystä. Säännöissä kummallisuutena, Suomea edustaneet cosplaykilpailijat eivät voi osallistua tähän kilpailuun, juurikin kilpailun ei niin kokeneille suuntautuneisuuden takia. Kisaaja voi silti olla kisannut tai jopa voittanutkin jossain suomalaisessa cosplaykilpailussa aiemmin, ja saa osallistua kilpailuun. Kannustan kaikkia rohkeasti ilmoittautumaan mukaan ja lavan tuntua testailemaan! Ties vaikka lava ei sinua syökkään ja uutta inspiraatiota syntyisi. Haku alkaa maanantaina 14.11. klo 15.00 ja päättyy sunnuntaina 27.11. klo 23:59, ellei kilpailu mene ennen sitä täyteen. Yksilökilpailun sääntöihin pääset täältä.

Photoshoot-kilpailuun saa kuka vain lähettää cosplaykuvansa mukaan kisaan! Kuvassa saa olla niin monta cosplaymallia kuin haluaa, mutta kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kuvalla. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 21.11. klo 18.00 ja päättyy maanantaina 5.12. klo 23:59. Photoshoot-kilpailun sääntöihin pääset täältä.

Muistattehan myös ECG-karsinnan haun alkavan 31.10. klo 15.00! Haku tapahtuu portfoliohaulla. Puvun ei tarvitse olla valmis portfoliota lähettäessä, mutta on hyvä laittaa reffikuvat sekä WIP ja valmiita kuvia puvun osista mukaan. Säännöt löydät täältä.

 Luettehan säännöt kunnolla läpi, ja jos tulee mitään kysyttävää niin voitte laittaa mailia cosplay@desucon.fi!

 © Jenni Suominen

Kommentit

Anonyymi
Onko photoshootissa mitään lähderajoituksia hahmoille? Säännöissä on myös hieman epäselvästi kerrottu, että tarkoitetaanko noilla tiedostomuodoilla molempia kuvia vai pelkästään alkuperäistä kuvaa.
Anette "riko" Pitkänen
Moi!
Photoshoot-kilpailussa ei ole lähdemaarajoitusta, mutta hahmon on suotavaa olla jostakin valmiista tunnetusta lähteestä. Oma design ei siis ole sallittua.
Korjasin sääntöihin selvemmin tiedostomuodot, alkuperäisen kuvan lähteeksi käy mikä tahansa mainituista tiedostomuodoista mutta valmiin kuvan tulee olla PNG/GIF/JPG.

Anette 'riko' Pitkänen
Cosplayvastaava
Anonyymi
Pääseekö yksilökisaan osallistunut ilmaiseksi sisään vai pitääkö ostaa erikseen lippu?
Teppo "Isperia" Suominen
Cosplaykisaan osallistuja tarvitsee myös pääsylipun tapahtumaan.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!