Luukku 1 - Joulutarina: "sankarimme" tarina alkaa

Kirjoittanut
Isperia
Tämä on Teppo. Teppo on pääjärjestäjä. Teppo on ollut masentunut jo kuukausikaupalla. Edellisestä Desuconista on jo kohta puoli vuotta, eikä "sankarimme" ole päässyt tekemään tapahtuman eteen juuri mitään. Vastaavatkin hoitavat hommansa, eikä pääjärjestäjällä yksinkertaisesti ole töitä. Teppo on kesästä asti unelmoinut taas pääsevänsä Desuconin loistoon: cosplayasuja, taidekuja, satapäin ohjelmaa, bileet, pelisali ja talo täynnä ihmisiä.

 

 

Teppo saa kuitenkin idean! Niin hyvän idean, että sillä pelastetaan joulu, tuleva vuosi, tapahtumaton talvi ja Suomen kansantalous. On parempi panna heti tuumasta toimeen.

 

 

Sankarimme suuntaa saman tien liikenteeseen. Ei tämä tästä miettimällä parane. Askel kantaa eikä juuri mieltä paina, kun kerrankin on saanut talven harmauteen vähän ajatusta paremmasta.

 


 

 

Määränpää näkyy jo! Teppo kiristää vauhtiaan - onneksi ninjutsumestareilta opittu juoksutapa kiidättää hänet määränpäähän entistä nopeammin.

 

 

Teppo on viimein perillä. Päättäväisin ilmein hän tuijottaa kohteensa julkisivua. Mitähän juonia sankarimme onkaan punonut mielessään?

 

Lisää sankarimme tarinasta selviää seuraavassa luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!