Luukku 10: Joulutarina - jouluiloa infossa

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on päättänyt selvittää, mihin hänen iltabileensä ovat hävinneet. Onneksi sankarimme tietää, mistä Sibeliustalossa saa tietoa! Niinpä Teppo on vaeltanut Metsähallin sydämeen, joka Desuconeissa myös infona tunnetaan. Infossa joku varmasti tietää, mihin jouluconin iltabileet ovat hävinneet: löytötavarat kun tuodaan usein infoon.

 

Ikävä kyllä infokaan ei ole saanut infoa siitä, että heidän pitäisi olla paikalla. Teppo ei löydä iltabileitä, eikä hukkunutta tervettä järkeään, koska infossa ei ole ketään vastaamassa sankarimme sekaviin kysymyksiin. Masennus alkaa jo näkyä naamasta - Tepon joulucon ei nyt vain millään ota tuulta alleen!

 

Onko Jouluconin tilanne yhtä pimeä kuin joulukuu ilman lunta? Onko Tepon järki samassa jamassa? Mitä "sankarimme" aikoo seuraavaksi? Joulutarina jatkuu luukussa 11!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!