Luukku 11: Joulutarina - Kanrestan kakkuansa

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on saanut mainion idean! Sankarimme huomasi, että Kanrestalla on listallaan hyvin vähän jouluconin meidokahvilaan sopivia tuotteita. Teppo aikookin syödä kaikki listalla olevat meidokahvilaan sopimattomat kakut ja leivokset loppuun, jotta listalle täytyy sitten ottaa jouluconin erityiskakut ja leivokset! Sankarimme tilaus on otettu hieman hämmentyneesti vastaan, mutta kakut ovat jo tulossa!

 

Voihan vatsahapot! Kanrestalla onkin paljon enemmän kakkuja kuin Teppo osasi aavistaa! Sankarimme söi ja söi ja paisui prosessissa kuin hyvälaatuinen taikina, mutta kakut eivät vain ottaneet loppuakseen. Nyt Teppo ei jaksa syödä enää palaakaan, eikä tiedossa oleva lasku ainakaan auta orastavaan närästykseen. Tästä suunnitelmasta kärsivät sekä sankari että hänen lompakkonsa, mutta onneksi kakut olivat sentään maukkaita. Kunpa vielä selviäisi tästä pahasta olosta, Teppo pohtii.

Montako kakkua "sankarimme" söi? Selviääkö Teppo laskusta? Entä närästyksestä? Joulutarina jatkuu taas tulevissa luukuissa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!