Luukku 12 - Joulutarina: salaconitusta ja animea

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on löytänyt portaiden alta itselleen salaconituspaikan ja asettunut katsomaan rauhassa animea. On Jouluconissa jotain hyvääkin, vaikka kävijöitä ei juuri paikalla näy - kerrankin tapahtumassa ei ole ketään tökkimässä liikkeelle tai ärisemässä korvaan, vaan sankarimme saa katsoa animea aivan rauhassa! Teppo on asettunut mukavasti portaiden alle ja selailee jouluisien sarjojen kirjastoaan läpi.

 

Teppo päätti jakaa suosituksensa myös julkisesti siltä varalta, että joku eksyisi Jouluconiin käymään ja haluaisi vaikkapa jutella hänen sarjoistaan. Tässä siis Tepon jouluisat suositukset!
  • Oikein jouluisaksi katsottavaksi Teppo suosittaa ensimmäiseksi elokuvia:
  • Niille jotka kaipaavat sekä animea että mangaa suosittaa Teppo Tokyo Marble Chocolatea, joka on paitsi jouluisa myös ihastuttavan lämminhenkinen kummassakin formaatissa!
  • Jos katsomisaikaa on enemmän, tarjoaa Teppo esimerkiksi White Albumia ja White Album 2:sta. Ensimmäistä Teppo harjaantuneemmalle katsojalle tai kenties sellaiselle, joka kaipaa jotain hieman erikoisempaa ja elämänmakuisempaa, toinen taas on klassisempi romanttinen sarja. Sarjat liittyvät toisiinsa vain asetelmansa puolesta, eli katsoja voi valita katsoa vain toisen tai molemmat.
  • Tulevaa kevätkautta varten valmistautumiseen Teppo suosittaa Little Witch Academiaa ja Little Witch Academia: The Enchanted Paradea - pienet noidat palaavat nimittäin ruutuun keväällä ihka uuden animesarjan voimin. Näin sydäntä lämmittävään taikuuteen ei joulun alla usein törmää!
  • Kuluvalta kaudelta Teppo nostaa esiin tutustuttavaksi Yuri!!! On ICEn. Sarja on vähäeleinen rakkaustarina kahden taitoluistelijan suhteesta, ja Teppo ennustaa että siitä nähdään myös ennätysmäärä cosplayta tulevassa Frostbitessä, jos ei jo Jouluconissakin!
  • Koska Teppo ei pysty tähän listaamaan läheskään kaikkia sarjoja, hän muistuttaa myös vilkaisemaan kuluvan kauden sarjoja ja etsimään sieltä itselle sopivaa tekemistä portaiden alle ja ehdottomasti varautumaan jo tulevaan vuoteen henkisesti.

Viimeiseksi portaiden alta Teppo muistuttaa: katsokaa ja lukekaa sellaisia sarjoja, joista pidätte! Nyt takaisin katsomisen pariin!

Tepolla on sen verran katsottavaa listallaan, että annamme "sankarimme" keskittyä rauhassa ainakin pari päivää! Huomenna kalenterissa luvassa jotain aivan muuta!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!