Luukku 14: Joulutarina - Unta Metsähallin tähtien alla

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on väsähtänyt huolella kakunsyönnistä ja animen katsomisesta, ja sankarimme onkin päättänyt ottaa pienen lepotauon. Koska Jouluconin kävijät loistavat vieläkin poissaolollaan, hän on laittanut pitkäkseen Metsähallin sohville ottakseen pienet nokoset.

Teppo ei ehdi kuitenkaan nukkua montaakaan hetkeä, kun kohtelias herrasmies tulee tarkistamaan, onko sankarillamme kenties jotain hätänä. 

"Vihdoinkin!" Kaikki Tepon kova työ on ollut sen arvoista! Ensimmäinen Jouluconin kävijä! Sankarimme on haltioissaan. "Tervetuloa, mahtava nähdä, mainiota että pääsitte paikalle." Harmillisesti muutaman hetken keskustelun jälkeen selviää, ettei tämä herrasmies olekaan tullut Jouluconiin, vaan katsomaan Lahden Sinfonian joulukonserttia. Teppo antaa lisäksi itsestään niin sekavan kuvan, että herrasmies poistuu melko nopeasti takavasemmalle. Joulucon on jälleen jäänyt vain toiveen tasolle. Teppo lähtee mutisten itsekseen jatkamaan matkaa Metsähallista.

Oliko tämä viimeinen niitti? Onko Teppo saanut vihdoin tarpeekseen ja lähtenyt kotiin? Miten Jouluconin käy? Joulutarina jatkuu taas seuraavassa luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!