Luukku 18: Joulutarina - Sankarimme jyrkkä käännös

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on saanut tarpeekseen. Joulucon on lopullisesti pilalla - sankarimme heitettiin taas pihalle, kun Sibeliustalon henkilökunta löysi hänet torkkumasta kolmatta päivää roskahuoneesta. Teppo on nyt päättänyt keksiä tavan, jolla hän pilaa myös muiden joulun Sibeliustalossa. Jos hän ei saa jouluconia, sitä ei saa kukaan! Teppo onkin nyt ujuttamassa ulko-ovia auki päästäkseen taas sisälle Sibeliustaloon - hän aikoo keppostella joulun kaikilta pilalle!

Teppo on lähes varma, että hän on saamassa oven auki. Kunhan ovi nyt vain aukeaisi, pääsee hän taloon sisälle tekemään tuhojaan! Tästä se lähtee, kohta joulu on kaikille yhtä pilalla kuin hänelle! ENÄÄ MUUTAMA NYKÄYS JA SITTEN -- hetkinen.

Kautta Space Dandyn pulisonkien! Ulko-ovethan ovat auki koska joulunaikaan Sibeliustalossa riittää menoa ja meininkiä melkein jokaiselle päivälle! Lipunmyynti ja vahtimestarit ovat myös talossa, eihän Teppo voi mitään tuhojakaan tehdä vaikka hän sisään pääsisikin. Ovikin aukeaisi vain vetämällä, jos sankarimme olisi sitä tajunnut kokeilla! Kaikki on turhaa! Kirottua!

Onko sankarimme päässä naksahtanut lopullisesti? Kuullaanko Jouluconista enää? Käykö Sibeliustalolle köpelösti? Tepon seikkailut jatkuvat taas 20. päivän luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!