Luukku 2 - Joulutarina: Rannekkeenvaihdon kommervenkkejä

Kirjoittanut
Isperia
Tämä on Teppo. Teppo on asettunut valmiuteen. Hänellä on kaikki lipunvaihtoon tarvittava mukanaan - rannekkeita, järjestyksenvalvojakortti taskussa henkkareiden tarkistusta varten, viivakoodinlukija lippujen skannaukseen ja roppakaupalla positiivista asiakaspalveluasennetta. Kyllähän kävijät varmasti saapuvat, kun sankarimme vain ilmoittaa vaihtavansa rannekkeita uuteen, jouluisaan Desuconiin!

 

Teppo alkaa hieman huolestua. Yleensä lipunvaihdon avaamisen aikaan iso joukko innokkaita kävijöitä on jo paikalla tai vähintään suuntaa Vesijärvenkatua askel riemukkaasti nousten kohti Sibeliustaloa. Miksei ketään näy missään?

 

Sankarimme on suhteellisen vakuuttunut siitä, että osa hänen sormistaan joudutaan amputoimaan. Tuntoa ei enää juuri ole sormissa, varpaissa tai muissakaan kehon ääripäissä. Teppo pohtii, josko hänen olisi kuitenkin pitänyt tiedottaa tapahtumasta ja alkaneesta lipunvaihdosta aiemmin ja näkyvämmin. No, ei sovi lannistua! Kyllä tapahtuma varmasti vielä saadaan onnistumaan!

 

Vielä ei jouluinen Desucon ottanut tuulta alleen, mutta Tepon seikkailu jatkuu seuraavassa tarinaluukussa 4.12.!

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!