Luukku 20: Joulutarina - Ähinää ja puhinaa Ankkurikadulla

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on saanut lopullisesti tarpeekseen - kun sankarimme pui nyrkkiä kohti taivasta, kävi vahtimestari sulkemassa talon ja Teppo jäi jälleen kerran ovien ulkopuolelle. Tepon päässä on unenpuutteen ja kolmen viikon mittaisen harhailun jälkeen vinksahtanut vakavasti jotain, ja hän on eilisen animehahmon salihaasteen jäljiltä todellakin voimiensa tunnossa. Sankarimme päättäkin, että hän tuuppaa tältä seisomalta Sibeliustalon suoraan Vesijärveen: jos hän ei pääse Sibeliustaloon juhlimaan, ei sinne pääse kukaan!

Hetkinen - vaikka Teppo onkin oman elämänsä sankari, ei hänestä ole hetkessä muovautunut oman elämänsä Devil Fruit -käyttäjää, eikä talo hievahdakaan vaikka sankarimme tuuppii, tönii ja puhkuu itsensä puhki. Kautta Gendo Ikarin leukaparran, kaikki on mennyttä! Jouluconia ei ole eikä tule, Sibeliustalossa pyörivät kaiken maailman konserttikävijät eikä kukaan ole muistanut sankariamme. Tämä joulu ei tästä iloksi muutu, Teppo pohtii. On aika ryhtyä lopullisiin toimenpiteisiin.

Onko tämä nyt tässä? Mikä on sankarimme suunnitelma? Aikooko Teppo vihdoin palata kotiin? Varaudu joulutarinan lopulliseen koitokseen!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!