Luukku 24: Toshihiro Kawamoton conitunnelmointia

Kirjoittanut
ka-ke

Joulukalenterimme viimeisen luukun omistamme itseoikeutetusti kunniavieraallemme. Vain kuukauden kuluttua Kawamoto saapuu Suomeen ja Frostbite on juuri ovella! 

Päättyvän vuoden kunniaksi tammikuiseen Desucon Frostbite 2017 kunniavieras Toshihiro Kawamoto on lähettänyt meille terveisensä! Japanintaitoisille tarjoamme viestin alkuperäismuodossaan:

ですコンスタッフ、並びに参加者の皆さま

こんにちは!
2017年、ですコン冬季イベントに参加することになりました、BONES INC.の川元です。
今回初めての北欧滞在の機会となり、皆様に会場にて会える日を、今から興奮と共に心待ちしています。

そして、スタッフ&参加者の皆さまがご家族と共に、素晴らしいホリデーシーズンを過ごせますように
ここ東京のワークスペースから、お祈りしています。

敬具

川元 利浩
Toshihiro Kawamoto

 

Tervehdys Desuconin väelle ja kävijöille!

Olen Toshihiro Kawamoto Bones Inc. -yrityksestä, ja osallistun vuoden 2017 Desucon Frostbiteen. Tämä on ensimmäinen tilaisuuteni käydä pohjoismaissa, ja odotan innolla ja jännityksellä, että voin tavata teidät kaikki conipaikalla.

Toivotan myös sekä Desuconin järjestäjille että kävijöille ja heidän perheilleen ihanaa vuodenvaihdetta juhlapyhineen täältä Tokion työpisteeltäni.

Lämpimin terveisin,
Toshihiro Kawamoto

 

Joulu on parasta aikaa käpertyä kuuman juotavan kanssa nauttimaan Kawamoton tai Bonesin tuotantoa valmistautuen conin kunniavierasohjelmiin. Kuukauden päästä nähdään!

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, ja näin on tilanne myös Desuconin joulukalenterin kanssa. Kiitos kaikille lukijoillemme ja tervetuloa Desucon Frostbiteen tammikuun lopussa! Rauhallista joulua ja reilusti vuotta 2016 parempaa uutta vuotta!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!