Luukku 4: Joulutarina - "sankarimme" puheohjelman pauloissa

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on löytänyt tiensä maksavien asiakkaiden seassa Sibeliustaloon. Talon läpi hän on vanhasta muistista etsinyt tiensä Kuusi-saliin, jossa puhujanpönttö kutsuvasti odottaa häntä kertomaan conikansalle tapahtuman epistolaa. Sankarimme onkin asettunut heti podiumiin, ja alkanut kertomaan, miten viikonloppu on vierähtänyt animen, mangan ja ystävien parissa.

 

 

Harmillisesti Teppo ei vieläkään ole oppinut tiedotuksesta tai markkinoinnista juuri mitään, ja hiipi salaa hiljaa itsekseen Kuusi-saliin. Edes talon turva ei siis ole sankariamme kuuntelemassa vielä ainakaan muutamaan minuuttiin, vaan jouluconin ilosanoma kaikuu tyhjille puuseinille. Tepon unelma jouluisasta conista ei vieläkään ota tuulta alleen.

 

 

Oppiiko sankarimme lopulta virheistään? Saapuuko Sibeliustaloon lopulta yhtään jouluconin kävijää? Onko Tepolla ollut badge kaulassaan kesäkuusta asti? Joulutarina jatkuu taas seuraavassa luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!