Luukku 5: Joulutarina - ilmanvaihdon ihme

Kirjoittanut
Isperia

Tämä on Teppo. Teppo on hipsinyt Kuusesta karkuun, ennen kuin talon henkilökunta löytää hänet sieltä ja mahdollisesti poistaa hänet talosta pysyvästi. Jouluconin kävijöitä ei vieläkään ole maagisesti ilmaantunut sankarimme seuraksi, joten hän päättää ratkaista conin jokakertaisia ongelmia jo ennakkoon! Niinpä Teppo onkin mennyt Haapa-saliin (joka tuttavallisemmin Pelisalina tunnetaan) ja pyrkii nyt ratkaisemaan ilmanvaihdon ongelmat lopullisesti.

 

 

Useamman kymmenen minuutin yrittämisen jälkeen sankarimme on pakko luovuttaa. Tepon on pakko myöntää itselleen, että Pelisalin kuutit ovat olleet alusta asti oikeassa - Haapa-salin isoja ikkunoita ei saa auki. Ilmanvaihdon kanssa täytyy siis painia myös jouluconissa, jahka kävijät ja pelisalin kalusto saadaan paikalle. Onneksi ilma on ainakin vielä raikasta - tyhjässä salissa ei toki ongelmia juuri tulekaan. Kunpa vain joku nyt tulisi tapahtumaan...

 

 

Tietääkö kukaan Tepon edes olevan Sibeliustalossa? Kävikö kaamosmasennus pääjärjestäjälle liian kovaksi? Onko joulucon olemassa vain sankarimme pään sisällä? Joulutarina jatkuu taas itsenäisyyspäivän jälkeen 7. luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!