Luukku 7: Joulutarina - pukuloiston paikka?

Kirjoittanut
Isperia

 

Tämä on Teppo. Tepolla on ongelma. Sibeliustalon turva löysi hänet talosta kesken itsenäisyyspäivän juhlinnan ja toimitti hänet lempein mutta päättäväisin ottein talon ulkopuolelle. Sankarimme on kuitenkin punonut ovelan juonen, jolla hän pääsee varmasti takaisin taloon. Juonen nimi on cosplay. Teppo on löytänyt vanhojen tapahtumien jäämistöistä itselleen täydellisen naamioasun, jonka kanssa hän pääsee varmasti livahtamaan cosplayväen seassa Pääsalin taakse ennen kilpailuja ja sieltä takaisin tapahtumaan. Sankarimme on luottavaisilla mielin: mikään ei voi mennä pieleen!

Mutta pannahinen, hiisi ja urheilu- tai puoluetapahtuma yhtä aikaa Desuconin kanssa Lahdessa! Teppo ei muistanut kutsua myöskään cosplay-väkeä joulutapahtumaan, ja backstagella pyörivät Lahden Sinfonian artistit katsovat sankariamme lasin läpi lähinnä säälivin katsein. Tepon asu ei nimittäin ole edes kymmenen hienoimman joukossa, mitä he ovat nähneet - kapellimestarikin on suhteellisen varma, ettei tällä asulla pääsisi edes kisaamaan lavalle. Kirotumpaa kuin jokavuotinen hotellikato, kuinka minua taas koetellaankaan, noituu sankarimme taivaalle. Tätä kautta ei tule Teppo pääsemään takaisin sisään.

Onko Tepon jouluconilla enää toivon hiventäkään? Onko tapahtumaan kutsuttu ketään? Onko sankarimme todella näin tyhmä? Joulutarina jatkuu taas 9. luukussa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!