Luukku 8: Kunniavierasohjelma ja -kilpailu

Kirjoittanut
ka-ke

Hei kaikki! Pahoittelut kaikille, jotka odottivat bikinikuvia järjestäjistä, sillä kahdeksannesta luukusta selviää, minkälaista kunniavierasohjelmaa meillä on Frostbitessä. 

La 12:00-14:00: Toshihiro Kawamoto - animen johtoportaassa
 
Frostbiten kunniavieras Toshihiro Kawamoto on ehtinyt työskennellä animessa monella saralla. Hän on muun muassa Cowboy Bebopin hahmosuunnittelija, My Hero Academian animaatiopäällikkö ja Bones-studion toimitusjohtaja. Tule kokemaan, miten rakastamamme sarjat ja hahmot syntyvät animaatiostudiolla. Ohjelma sisältää live-illustraatioesityksen.
 
Su 10:30-12:00: Kawamoton nimikirjoitus- ja fanitilaisuus
 
Frostbiten kunniavieras Toshihiro Kawamoto jakaa nimikirjoituksia Pääsalissa. Lisäksi tänä vuonna halukkaat voivat jutella vieraan kanssa ja ottaa yhteiskuvan. Nimikirjoitusta varten tarvitset ilmaisen fanilipun, joita jaetaan infosta sadalle osallistujalle. Fanilippujen jako alkaa sunnuntaina infosta klo 9.30.
 
Su 12:30-13:30 Toshihiro Kawamoto Q&A
 
Onko mielessäsi jotain, mitä haluat tietää animen tekemisestä? Vai haluaisitko kuulla enemmän suosikkihahmosi taustoista kunniavieraan työstämässä sarjassa? Frostbiten kunniavieras Toshihiro Kawamoto vastaa yleisöltä kerättyihin kysymyksiin.
 
 
Kawamoton kaltaisen moniosaajan uraa on vaikea tiivistää muutamaan tuntiin, mutta osallistumalla fanitilaisuuteen tai Q&A-kilpailuun sinulla on mahdollisuus selvittää itseäsi eniten kiinnostavat yksityiskohdat hänen animetöistään. Linkin kysymyslomakkeeseen löydät tästä. Arvomme ohjelmassa vastatun kysymyksen esittäjälle Kawamoton yksilöimän t-paidan, joten tartu mahdollisuuteesi voittaa uniikki pala animepäällikön kädenjälkeä! Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee kysymyksen lähettämisen lisäksi saapua paikalle Toshihiro Kawamoto Q&A -ohjelmaan. Lomake sulkeutuu conia edeltävänä keskiviikkona.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!